OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. május 11. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. szeptember 15., kedd 11:50

Nemere István könyvmegjelenések az Ünnepi Könyvhéten
    Budapest, 2020. szeptember 15., kedd (OTS) - Az idei Online Ünnepi Könyvhét egyik meglepetése, hogy a könyv, mely elsőként dolgozta fel a KOVID-19 témát, Nemere István álnéven írt munkája.

    A vírus neve korona című izgalmas krimi összesen tíz nap alatt született, de gyors megjelenését beárnyékolta a könyvesboltok bezárása és, paradox módon, a vírus miatt kialakult helyzet.

Bár az Urbis Kiadó még őrizte volna a titkot, a Könyvhét hivatalos címlistájában, titokzatos módon, már Nemere István jegyzi a könyvet. Másik megjelenése, a könyvünnepre időzített: A Korona kalandjai III. kötetével pedig teljes lett a Szent Koronáról szóló trilógia is.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.