OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. szeptember 29., kedd 11:04

A Mavenir felvásárolva az ip.access-t a távközlési szolgáltatóknak és vállalkozói magánhálózatoknak kínált OpenRAN rádiótermék-portfóliójának bővítése céljából (1. rész)
    Cambridge, Anglia és Richardson, Texas , 2020. szeptember 29., kedd (Business Wire/OTS) - Az OpenRAN fejlődésével a 2G-s/3G-s opciók hozzáadásra kerülnek egy egyesített, egyedüli hálózatként funkcionáló rádiós hozzáférési hálózathoz (RAN) a 'több G-s' rádiós hozzáférés támogatása érdekében

        
     A távközlési szolgáltatók (Communications Service Providers [CSP]) számára teljes körű (végponttól végpontig terjedő), felhő-natív hálózati szoftverizációt biztosító piacvezető szolgáltató, a Mavenir ma bejelentette, hogy felvásárolta a 2G-, 3G-, 4G- és 5G-kompatibilis kiscellás megoldásokat kínáló piacvezető szolgáltató céget, a ip.access Ltd-t. Az akvizíció révén a Mavenir OpenRAN szolgáltatások terén birtokolt vezető pozíciója három szegmensben is tovább erősödik:
     - Távközlési szolgáltatók: 2G-s és 3G-s termékekkel bővül a cég OpenRAN (nyílt rádiós hozzáférési hálózati) portfóliója
     - Vállalkozások: A Mavenir magánhálózati termékpalettája vállalkozási rádiós megoldások teljes körével bővül, ideértve OnGo/CBRS tanúsítvánnyal rendelkező megoldásokat is
     - Nem hagyományos hálózatok: A piacvezető szoftveren alapuló, légi, tengeri, városokon kívüli és távoli hálózatok kiszolgálására egyaránt alkalmas, virtualizált RAN megoldások a levegőben, a szárazföldön és a tengereken egyaránt optimális, következő generációs termékeknek számítanak.

"A 4G-re és 5G-re való migrációt megvalósító hálózati szolgáltatók részéről egyre nagyobb az igény a 2G/3G hálózataik átalakítására alkalmas megoldásokat iránt" - magyarázta a Pardeep Kohli, a Mavenir elnök-vezérigazgatója. "Várakozásaink szerint egyetlen RAN megoldással fogunk tudni biztosítani olyan zökkenőmentesen telepíthető, többféle rádiós hozzáférési technológiát a hálózati szolgáltatók számára, amely lehetővé teszi számukra, hogy minden rétegben kiaknázhassák a fejlett rádiós megoldások kínálta előnyöket."

"Az ip.access szilárd pozíciókkal rendelkezik a 2G, 3G és 4G hálózati, valamint a vállalkozások számára kínált különféle termékek piacain, melynek köszönhetően a vállalat felvásárlásával erősödni fog a Mavenir piacvezető szerepe" - nyilatkozta Aniruddho Basu, a Mavenir Emerging Business csoportjának rangidős alelnöke és vezérigazgatója. "Eszközeik kombinálása révén még jobb végponttól végpontig terjedő hálózati megoldásokat tudunk majd kínálni, a hálózati szolgáltatók számára megkönnyítjük a különböző generációba tartozó hálózatokat egyedüli hálózatként kezelni tudó rádiós hozzáférési hálózatok alkalmazásához vezető fejlesztéseket és piacvezető termékeket tudunk biztosítani a vállalkozói magánhálózati piacon."

"Az 5G bevezetése közepette számos előfizetőnek igen sok hálózatban és földrajzi területen még mindig szüksége van a GSM és a 3G/LTE szolgáltatásra. A Mavenir OpenRAN és vállalkozási megoldásainak és az ip.access többféle hálózathoz alkalmas rádiós hozzáférési technológiák terén birtokolt pozícióinak köszönhetően az egyesülést követően létrejövő vállalat tökéletesen felkészült lesz a jövő kihívásainak leküzdésére" - nyilatkozta Richard Staveley, az ip.access vezérigazgatója.

Nick Johnson, az ip.access alapítója és technológiai igazgatója hozzátette: "A CBRS/OnGo az Amerikai Egyesült Államokban és a spektrummegosztásra irányuló kezdeményezések Európában csak kettő a közt a számos lehetőség közt, amely az egyesüléssel létrejövő vállalat számára kínálkozik. A fogyasztókat célzó szolgáltatások mellett mostantól ipari magánhálózatokat és többek közt a pénzügyi, egészségügyi, szabadidős szolgáltatási és a vendéglátó ágazat professzionális zártcsoportos hálózatait is ki tudjuk szolgálni. Nagy várakozással tekintünk a magánhálózatok terén birtokolt, hosszú időn át felhalmozott tapasztalataink kamatoztatására a Mavenir meglévő portfóliójának kiegészítéseként ennek a hatalmas mértékben kibővült ügyfélbázisnak a kiszolgálása során."

Az ip.access a Mavenir Emerging Business csoportjának egységeként fog működni, és a várakozások szerint erős szinergiákat hoz létre a Mavenir OpenRAN, Cloud Core, Edge és Analytics termékeivel, melynek köszönhetően érdekfeszítő végponttól végpontig terjedő hálózati megoldások kerülnek kidolgozásra mind a CSP-, mind a vállalkozói/ipari szegmensek számára. A távközlési szolgáltatóknál ez idáig világszerte több mint 50 élő hálózatot és ipari megrendelők számára több száz magánhálózatot telepítő ip.access értékes tapasztalatokkal és a kritikus infrastruktúrák, adatmonetizáció, biztonság és felügyelet terén birtokolt mélyreható szaktudással támogatja a Mavenir csapatát. (folyt.)



2020. szeptember 29., kedd 11:04

A Mavenir felvásárolva az ip.access-t a távközlési szolgáltatóknak és vállalkozói magánhálózatoknak kínált OpenRAN rádiótermék-portfóliójának bővítése céljából (2. rész)
    Cambridge, Anglia és Richardson, Texas , 2020. szeptember 29., kedd (Business Wire/OTS) -

        Amit az ip.access-ről tudni kell…
Az ip.access 2002 óta fejleszt hálózati szolgáltatói megoldásokat, és vezető pozíciót tölt be a kiscellás és jelenlétérzékelő termékek piacán. A cég a távközlési szolgáltatókat, magánvállalkozásokat és a világ különféle speciális applikációs piacait szolgálja ki optimális megoldásaival. Az integrált megoldások és szolgáltatások kidolgozása terén már régóta megbízható partnerként számon tartott ip.access kiemelkedő értéket kínál ügyfeleinek szerte a világon. www.ipaccess.com

Amit a Mavenirről tudni kell…
A Mavenir teljes körű (végponttól végpontig terjedő), felhő-natív hálózati szoftverizációt és hálózati megoldásokat/rendszerintegrációt biztosító piacvezető szolgáltató, amelynek kiemelt célja a távközlési szolgáltatók (Communications Service Providers [CSP-k]) által használt hálózati szoftverek átalakításának felgyorsítása. A Mavenir teljes körű, átfogó termékportfóliójában a hálózatiinfrastruktúra-csomagok összes eleme megtalálható. Az 5G alkalmazási/szolgáltatási szintektől kezdve a csomagkapcsolt maghálózaton át a rádiós hozzáférési hálózatig (RAN) a Mavenir minden területen vezető szerepet játszik az olyan fejlett, felhő-natív hálózati megoldások létrehozásában, amelyek innovatív és biztonságos élményeket biztosítanak a végfelhasználóknak. Az IP multimédia alrendszerek (IMS) (VoLTE, VoWiFi, fejlett üzenetküldés [RCS]), magánhálózatok és vEPC, 5G maghálózatok, nyílt rádiós hozzáférési hálózatok (OpenRAN) és virtuális rádiós hozzáférési hálózatok (vRAN) terén elérhető újítások felhasználásával a Mavenir szerte a világon mintegy 120 országban több mint 250, a világon a távközlési szolgáltatásokra előfizetők több mint 50%-át kiszolgáló CSP ügyfél számára biztosítja a gyorsabb hálózatátalakítás lehetőségét.

A Mavenir olyan diszruptív, innovatív technológiai architektúrák és üzleti modellek kialakítására törekszik, amelyek agilis, rugalmas és gyors szolgáltatások nyújtását teszik lehetővé. Az internetszintű megtakarítások elérését biztosító hálózatiinfrastruktúra-virtualizáció (Network Functions Virtualization [NFV]) fejlődését támogató termékeivel a Mavenir olyan megoldásokat kínál a távközlési szolgáltatóknak, amelyek segítik a CSP-ket költségeik csökkentésében, a bevételtermelésben és bevételeik fenntartásában. www.mavenir.com

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen:
businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200928005183/en/

Kapcsolat:

Mavenir:
Maryvonne Tubb/Denise Hogberg
PR@mavenir.com

ip.access:
Emmanuela Spiteri
emmanuela.spiteri@ipaccess.com

GlobalResults PR
Kevin Taylor
Mavenir@globalresultspr.com

MatterNowPR
Loren Guertin
mavenir@matternow.com

Forrás: Mavenir
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.