OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. január 8., péntek 12:35

P&G: 2021 jótett 2021-ben - Új, Lead with Love elnevezésű ernyőkampányával milliókat inspirál erre (1. rész)
    Budapest, 2021. január 8., péntek (Business Wire/OTS) - A Procter & Gamble 2021 jótettre kötelezte el magát a 2021-es évre. Lead with Love elnevezésű nemzetközi kampánya során idén a vállalat és márkái további adományokkal, azaz egészségügyi, higiéniai termékekkel és tisztítószerekkel, személyi védőeszközök biztosításával és több tízmillió dolláros pénzügyi támogatással segíti a COVID-19 elleni küzdelmet világszerte.

    A P&G nemrég bevezetett Lead with Love kampánya a komplex adományozási program mellett globális összefogásra is buzdít a közösségek, a nemek közti egyenlőség és bolygónk megóvása érdekében. A kampány a vállalat márkáira épít és egyesíti a P&G régóta ismert társadalmi törekvéseit a közösségi hatás, az egyenlőség és befogadás, valamint a környezeti fenntarthatóság terén.

Lead with Love: jótett helyébe… tegyél még több jót!

A P&G több mint 180 éve támogatja a közösségeket és a fogyasztókat, különösen a váratlan kihívások idején. A vállalat közel 30 éve jelen van Magyarországon is, és a világjárvány kitörése óta majdnem 200 raklap terméket adományozott, több mint 80 millió Forint értékben, a leginkább rászorulóknak. Az új év kezdetével a P&G és márkái folytatják szoros együttműködésüket a nemzetközi és hazai partnerszervezetekkel, köztük a Magyar Vöröskereszttel, az Unicef Magyarországgal, a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel, a Habitat for Humanity szervezettel, az SOS Gyermekfalvakkal, a Magyar Szülésznők Szövetségével, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, hogy országszerte támogatást nyújthassanak a nehéz helyzetbe került családoknak és közösségeknek.

"2020 egyértelművé tette, hogy mi számít igazán, és milyen szerepet kell játszania a vállalatoknak a társadalomban. Úgy döntöttünk, hogy globális programot indítunk a különböző társadalmi témákat érintő beszélgetések kezdeményezésére, a jótékony cselekedetekre való ösztönzésre és jótettekkel, szeretettel való vezetésre. Így jött létre a Lead with Love." - mondta Gabriel Makki, a P&G Közép-európai értékesítési alelnöke.

Emotions

A programot a vállalat egy erőteljes videóval indította Emotions, azaz "Érzelmek" címmel, amely a legalapvetőbb emberi érzelmeket jeleníti meg, többek közt a szeretetet. A P&G elhivatott, hogy ebben az évben többet és jobban tegyünk egymásért.

"Hiszünk abban, hogy felelősséggel tartozunk a társadalom iránt, ezért vállalatunk és márkáink erejét, népszerűségét és erőforrásainkat arra használjuk, hogy 2021-től még több jót tegyünk és olyan növekedésre ösztönözzünk, amelyek tartós, pozitív hatással lesznek a közösségekre világszerte." - mondta David Taylor, a P&G igazgatótanácsának elnöke, és elnök-vezérigazgatója.

Hazai jótékonysági programjaik idén is folytatódnak

A Pampers Magyarország évek óta egyedülálló módon támogatja a magyarországi koraszülött ellátást azzal, hogy a legtöbb hazai koraszülött intenzív osztály számára térítésmentesen biztosítja az idő előtt született babák ellátásához szükséges speciális pelenkákat. A közelmúltban a márka több mint 6000 csomag pelenkát ajánlott fel az SOS Gyermekfalu számára, és 3,5 millió forint pénzügyi támogatást nyújtott a Koraszülöttekért Országos Egyesületnek (KORE).

Az Always tavaly harmadik alkalommal szervezte meg kampányát a menstruációs szegénység csökkentéséért, és támogatott több ezer lányt a Vöröskereszt együttműködésével, valamint világszerte több mint 40 millió menstruációs terméket adományozott a COVID-19 idején. A márka 2021-ben is folytatja a menstruációs szegénység elleni küzdelmet, valamint globális oktatóprogramját a fiatal lányok pubertáskori önbizalomnövelésének támogatására, amely programmal évente több mint 18 millió gyermeket, szülőt és oktatót ér el.

A Pantene elkötelezett ökológiai lábnyomának csökkentése mellett: a márka legújabb fejlesztése a kevesebb víz felhasználásával készült, illetve vízmentes termékek, amelyek hozzájárulnak a természeti erőforrások megőrzéséhez és védelméhez.

A P&G Beauty a közelmúltban bemutatta újratölthető alumínium palackjait, valamint a 60 százalékkal kevesebb műanyag felhasználásával készült utántöltő tasakokat négy hajápolási márkája, a Head & Shoulders, a Pantene, a Herbal Essences és az Aussie esetében.

A decemberben megjelent 2020-as éves Társadalmi felelősségvállalási jelentése szerint a vállalat tíz éve megfogalmazott 16 kiemelt vállalásából 14 már megvalósult. A vállalat valamennyi gyára világszerte zero waste termeléssel működik, azaz nem szállít hulladékot szemétlerakókba, emellett bejelentette, hogy felgyorsítja a klímát érintő céljait az It's Our Home kötelezettségvállalásán keresztül, és karbonsemlegessé válik a 2030-ig tartó évtizedben.

Emotions videó: https://www.youtube.com/watch?v=YBHp8onprI4&feature=youtu.be
(folyt.)



2021. január 8., péntek 12:36

P&G: 2021 jótett 2021-ben - Új, Lead with Love elnevezésű ernyőkampányával milliókat inspirál erre (2. rész)
    Budapest, 2021. január 8., péntek (Business Wire/OTS) -

    A Procter & Gamble-ről:

A vállalat portfoliója az egyik legerősebb a világon olyan megbízható, minőségi és vezető márkákkal, mint az: Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks®, and Whisper®. A P&G csapata mintegy 70 országban van jelen világszerte. A P&G-ről és termékeiről szóló legfrissebb hírekért és részletes információért látogasson el a http://www.pg.com oldalra. További információkért kövessen minket közösségi média oldalaink valamelyikén: Twitter, LinkedIn, Instagram, Facebook

Forrásverzió a businesswire.com címen: https://www.businesswire.com/news/home/20210108005209/hu/

Kapcsolat
Csobaji Dóra
M: +36 30 220 1445
E: dora.csobaji@opencom.hu

Forrás: P&G

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.