OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. január 27., szerda 09:55

Forog az Ecc-pecc a Tháliában
    Budapest, 2021. január 27., szerda (OTS) - Javában készül az Ecc-pecc című televíziós produkció, melynek forgatása a Thália Színházban zajlik. A forgatókönyvet Medveczky Balázs Ecc-pecc kimehetsz című színdarabjából Medveczky Balázs és Sólyom Tamás írta, rendezője Madarász Isti.

    Bálint, a színház Járai díjas főrendezője úgy tudja, hogy ő lesz a leköszönő színházigazgató utódja. A színház tulajdonosa, Szalai azonban egy régebbi, de teljesen más területről érkező, színházi tapasztalatokkal nem rendelkező emberét, Hamar Imrét kéri fel igazgatónak. Bálint épp a nagyszabású Rómeó és Júlia bemutatóra készül színészeivel, amikor a próbát Imre félbe szakítja, hogy bemutatkozzon és vázolja az új helyzetet…

Új vezető, teljesen más vezetési elvek. Meg lehet menteni a csőd szélére került magánszínházat?

A film egyes jelenetei rendhagyó felvételi módszerekkel forognak, a színpadi és a filmes technikákat egyaránt ötvözve.

A vígjáték főszereplői: Szervét Tibor, Pindroch Csaba, Csőre Gábor és Szabó Erika. További szerepekben Ember Márkot, Hunyadkürti Istvánt, Gubás Gabit, Vida Pétert, Tóth Esztert, Udvarias Annát, Zayzon Zsoltot, Mórocz Adriennt, Hevesi Lászlót, Nagy Viktort és Tamási Zoltánt láthatják majd.

Rendező: Madarász Isti. Operatőr: Szőke Dániel, vágó: Mezei Áron, zeneszerző: Parádi Gergely. A film producere Kálomista Gábor, line producer Vass Alexandra.

A produkció a Nemzeti Filmintézet EGYEDISZÍNHÁZ 2020 pályázatának keretében valósul meg, a Televíziós Döntőbizottság tavaly októberben megszavazott filmgyártási támogatásából a MEGA FILM Kft. gyártásában és a Thália Színház Nonprofit Kft. együttműködésével. A film várhatóan 2021-ben lesz látható.

Fotók forrása: MEGA FILM Kft. Fotós: Benkő-Molnár Fanni

Képek itt elérhetők:
https://1drv.ms/u/s!Ap2c8xPNHTYgw1cR6BRmZ6PkdLn4?e=jJ2X1q
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.