OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. február 10., szerda 11:21

A LiveRamp felvásárolja a DataFleets-et következő generációs osztottadat-együttműködési lehetőségeinek bővítése céljából (1. rész)
    San Francisco, 2021. február 10., szerda (Business Wire/OTS) - Bővülnek a cég adatvédelmi eszközei/Maximális rugalmasságot és kontrollt biztosít az adatok tekintetében - legyenek az adatok bárhol/Bővülnek a Safe Haven piaci lehetőségei -A vezető adatösszekapcsolási platformnak számító LiveRamp® (NYSE: RAMP) ma bejelentette, hogy végleges megállapodást kötött a a DataFleets, egy adatsilók adatmozgatás és az adatok titkosságának megsértése nélküli egyesítését lehetővé tévő, felhőalapú adatplatform felvásárlásáról. Az akvizíció révén bővülnek a LiveRamp adatvédelmi eszközei, melynek köszönhetően magasabb szintű adathozzáférési és -ellenőrzési szolgáltatásokat tud majd nyújtani ügyfeleinek. Továbbá az ügylet révén új használati esetek válnak elérhetővé és új piacok nyílnak meg a LiveRamp Safe Haven infrastruktúrája segítségével megvalósuló osztottadat-együttműködés előtt.

    Az adatok mennyiségének exponenciális növekedése miatt a vállalkozásoknak folyamatosan felül kell vizsgálniuk az adatokhoz való hozzáférést és az adatok növekedést és innovációt segítő felhasználását biztosító eljárásaikat és módszereiket. Mérettől, ágazattól és tevékenységi helyszíntől függetlenül minden vállalat olyan adatstratégia kiépítésére törekszik, amely versenyelőnyt biztosít számára. Az egyre szigorodó magánadat-védelmi előírások és biztonsági szempontok azonban gyakran korlátokat állítanak az adatok felhasználása és elemzése elé. A különféle fejlett matematikai magánadat-védelmi technológiákat alkalmazó DataFleets olyan termékeket kínál ügyfeleinek, amelyek egyesítik, összekapcsolják az elosztott adatokat együttműködés és elemzés céljára anélkül, hogy a nyers adatokat a vállalkozás tűzfalán kívülre kellene mozgatni. Számos korai, illetve jelenleg rendelkezésre álló magánadat-védelmi eszköz hiányossága a korlátozott műveleti és biztonságos kezelési opciók korlátozott száma. A DataFleets technológiájának segítségével azonban a vállalkozások olyan modern, számos eszközt magában foglaló adatvédelmi termékeket vehetnek igénybe, amelyek az adott cég egyedi üzleti igényei szerint konfigurálhatók. A DataFleets központosított tanulási technológiája (federated learning) lehetővé teszi az elhatárolt vagy fragmentált architektúrájú silókban lévő adatok elemzését oly módon, mintha az összes adat egyetlen központi helyre került volna összegyűjtésre. Röviden: a DataFleets technológiája úgy képes hasznosítani a magánadatokat, hogy eközben nem sérti a hasznos adatok bizalmasságát.

"Ez a jelentős átalakulást eredményező akvizíció összekapcsolja a LiveRamp magánadat-védelmi szakértelmét és széles körben használatos platformját a DataFleets forradalmi technológiájával, és így jelentős értéket biztosít a teljes ökoszisztéma számára" - magyarázta Anneka Gupta, a LiveRamp elnöke és a termékekért és platformokért felelős vezetője. "A két cég egyesülése megnyitja az utat a magánadat-védelmi technológiák következő generációja előtt, alapul szolgál platformunk és termékeink számára és megerősíti elkötelezettségünket aziránt, hogy biztonságos és könnyű adathasználatot tegyünk lehetővé a vállalkozások számára, függetlenül a felhasznált adatok feltalálhatósági helyétől."

A DataFleets felvásárlása bővíti a LiveRamp lehetőségeit a cég négy alapvető tevékenység területén, miáltal a LiveRamp magasabb szinten tudja majd kielégíteni a fejlődő piaci igényeket:

     -    Az adathozzáférési korlátok kiküszöbölése -A magántulajdont képező, védett adatok az adatok mozgatása nélkül érhetők el elemzés céljára
     -    A magánadatok védelmét biztosító technológia-Az identitásfeltérképezést és az osztott adathalmazok esetében az együttműködési munkafolyamatokat úgy támogatja, hogy nem sérti meg a magánadat-védelmi vagy biztonsági előírásokat
     -    Kiterjesztett, globális összekapcsolhatóság-A korábban az infrastruktúrák, ágazatok és földrajzi helyszínek által behatárolt adathalmazok közt magasabb szintű összekapcsolás válik lehetségessé
     -    Teljes kontroll-A LiveRamp ügyfelei folyamatosan kontrollálhatják adataik felhasználását az együttműködés közben, és megválaszthatják az üzleti igényeiknek leginkább megfelelő megközelítést és adatvédelmi szintet (folyt.)



2021. február 10., szerda 11:21

A LiveRamp felvásárolja a DataFleets-et következő generációs osztottadat-együttműködési lehetőségeinek bővítése céljából (2. rész)
    San Francisco, 2021. február 10., szerda (Business Wire/OTS) -

    A DataFleets a Safe Havent használó ügyfeleknek rugalmasabb opciókat biztosít az osztott adatokat felhasználó együttműködés céljára, és ugyanakkor magánadat-védelmi analitikai használati eseteket kínál olyan új ágazatok számára, mint az egészségügy és a pénzügyi szolgáltatások. Továbbá a DataFleets a magánadat-védelemnek az infrastrukturális szintbe való beépítésre révén segíti a LiveRampet abban, hogy termékeit és megoldásait a különféle magánadat-védelmi előírásokkal rendelkező jogrendszerek szabályozási követelményei alapján módosítsa, és így lehetővé tegye ügyfelei számára, hogy szerte a világon megfelelhessenek a változó magánadat-védelmi szabályoknak.

"A DataFleets technológiájának elérhetővé válása és a DataFleets széles körű tapasztalatokkal rendelkező ágazati szakemberekből álló csapatának csatlakozása révén a LiveRamp számára minden feltétel adott, hogy a világ különböző piacain és ágazataiban magasabb színvonalú termékeket és megoldásokat kínálhasson" - jelentette ki Warren Jenson, a LiveRamp elnöke és pénzügyi vezetője. "Ez az ügylet segíti a LiveRamp termékpalettájának bővítését Európában és az ázsiai-csendes-óceáni térségben, valamint a latin-amerikai piacon 2021-ben, és olyan új ágazatokat nyit meg előttünk, mint az egészségügy és a pénzügyi szolgáltató szektor, ahol a DataFleets és a LiveRamp kombinált megoldásai magas értéket képviselő használati eseteket biztosítanak."

David Gilmore, a DataFleets vezérigazgatója hozzátette: "Rendkívül izgatottan várjuk, hogy csatlakozhassunk a LiveRamp csapatához, és folytassuk közös küldetésünk megvalósítását, azaz a vállalkozások támogatását adataiknak a maximális érték kiaknázása érdekében való egyesítésében oly módon, hogy közben biztosítsák ügyfeleik magánadatainak védelmét és kontrollálhassák az adatokkal kapcsolatos munkafolyamatokat. A két cég közt erős szinergiák állnak fenn, és együtt segíteni tudjuk a vállalkozásokat a világ minden táján abban, hogy eltávolítsák az adatokhoz való hozzáférést, illetve az azok felhasználását akadályozó korlátokat annak érdekében, hogy jobban megismerhessék ügyfeleiket és innovatív megoldásokat vezethessenek be."

A DataFleets LiveRamp általi felvásárlására vonatkozó további információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://liveramp.com/blog/liveramp-to-acquire-datafleets.

Pénzügyi hatás és ügyletzárás

Az ügylet zárására várhatóan a LiveRamp pénzügyi évének negyedik negyedévében kerül sor. A tranzakció várhatóan nem gyakorol jelentős hatást a LiveRamp 2021-es pénzügyi évében elért eredményekre.

A DataFleets felvásárlása megerősíti a LiveRamp vezető pozícióját a magánadatok védelme melletti identitáskezelés és adatfeldolgozási együttműködés terén, és hozzájárul a további jelentős mértékű növekedéshez és értékteremtéshez a LiveRamp részvényesei számára.

2021. harmadik negyedévi bevételek

Egy ma kiadott külön sajtóközleményben a Vállalat közzétette a 2021-es pénzügyi év harmadik negyedévi eredményeit. A LiveRamp február 8-án csendes-óceáni idő szerint du. 1:30-kor telefonkonferenciát tart az ügylet, valamint a 2021-es pénzügyi év harmadik negyedévi eredményeinek megvitatása céljából.

Amit a LiveRampről tudni kell…

A LiveRamp az adatok biztonságos és hatékony használatát lehetővé tévő, vezető adat-összekapcsolási platform. Identitásfeltérképezési alaptechnológiájának és egyedülálló hálózatának köszönhetően a LiveRamp lehetővé teszi a vállalatok és partnereik számára az adatok jobb összekapcsolását, kontrollálását és aktiválását az ügyfélélmény átformálása és értékesebb üzleti kimenetek elérése érdekében. A LiveRamp teljes mértékben interoperábilis és semleges infrastruktúrája teljes körű megoldásokat kínál a világ vezető márkái, ügynökségei és kiadói számára. További információkért látogasson el honlapunkra: www.LiveRamp.com!

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210208005758/en/

Kapcsolat:
A LiveRamp képviseletében: Michelle Millsap
liveramp@havasformula.com
619-857-2384

Forrás: LiveRamp

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.