OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. február 11., csütörtök 12:11

A Schachermayer digitalizálja a szerződéskezelést a Fabasoft segítségével
    Linz, Ausztria, 2021. február 11., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az egész vállalatra kiterjedő folyamatoptimalizálás eredményeként idő és pénz takarítható meg - A Schachermayer szerződéses adatbázisaként a Fabasoft Contracts-ot használja korunk digitális igényeinek kielégítése érdekében. A felhőalapú megoldás támogatja a meglévő IT licencmegállapodások és az azokon alapuló szerződéses kötelezettségek folyamatvezérelt kezelését is.

    A nagykereskedő azzal a kihívással találta szemben magát, hogy az IT szerződéseket tartalmazó és az évek során folyamatosan növekvő, rendkívül kaotikus irattárát egyetlen, átlátható alkalmazással kellene felváltania. Most a Fabasoft Contracts-nak köszönhetően a Schachermayer egy igen biztonságos, centralizált platformot használ a szerződések tervezetének elkészítésére és a szerződések kezelésére, illetve archiválására. Az automatizált esemény- és határidő emlékeztetők rendkívül egyszerűvé és megbízhatóvá teszik a szerződéses kötelezettségek és lejárati határidők figyelemmel kísérését. Az iOS és Android rendszereken használható dedikált alkalmazások lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy bárhol elvégezhessék munkájukat okostelefonjuk, táblagépük vagy okosórájuk segítségével. Továbbá a fejlett elektronikus aláírási funkciónak (amely megfelel az elektronikus azonosításról és bizalmi szolgáltatásokról szóló eIDAS rendelet előírásainak) köszönhetően a felhasználók rendszerkiesések nélkül készíthetnek szerződéseket, melyeket jogilag kötelező erejű aláírással is elláthatnak.

"A rendszer intuitív funkcióinak használatával rendkívül rövid idő alatt feltöltöttük összes meglévő IT licencszerződésünket a Fabasoft Contracts platformra. Ennek eredményeként az olyan szerződéses adatokhoz, mint például a felmondási idő, most már a cégen belül bárhonnan hozzá lehet férni, és nem kell azokat e-mailben továbbítani. Ez hihetetlen idő- és költségmegtakarítást biztosít" - lelkesedett a Schachermayer technológiai vezetője, Andreas Obermüller.

"A Schachermayerrel való együttműködésünk is bizonyítja, hogy a Fabasoft termékek - függetlenül attól, hogy mely ágazatban kerülnek alkalmazásra - ideális alapul szolgálnak a digitalizálási projektek gyors lebonyolításához, anélkül, hogy hosszadalmas testreszabási folyamatot kellene végrehajtanunk" - erősítette meg Andreas Dangl, a Fabasoft Cloud Service (Felhőszolgáltatások) üzleti egységének vezetője.

Töltse le a "Schachermayer - Optimizing processes with digital contract management" (Folyamatoptimalizálás digitális szerződéskezeléssel) című esettanulmányt - https://at.cloud.fabasoft.com/folio/public/35vm10iqzq5al1cv38cuz6o5cr?utm_source=pr_pm_bw&utm_campai

Amit a Fabasoft Contracts-ról tudni kell…

A Fabasoft Contracts centralizált szerződéskezelést és a szerződéses adatokhoz való hatékony hozzáférést biztosít a szerződések teljes élettartama folyamán. A rendszer szabályalapú megközelítést alkalmaz a különféle típusú szerződések azonosítására, kategorizálására és besorolására, melynek köszönhetően jelentős mértékben csökken a kézzel végzendő feladatok száma. Az irányítást biztosító műszerfal (dashboard) konszolidált képet ad a szerződésekkel kapcsolatos tartalmakról és a kapcsolódó jogokról és kötelezettségekről.

Amit a Schachermayerről tudni kell…

A Schachermayer-Großhandelsgesellschaft m.b.H. egy, a tulajdonosa által vezetett családi vállalkozás, amely 13 európai országban rendelkezik leányvállalatokkal. A fa- és fémfeldolgozó ágazat, a gyártóipar és a kereskedelmi szektor szereplőinek nagykereskedelmi partnereként a Schachermayer gyártási, készletkezelési és beszerzési szolgáltatásokkal támogatja ügyfeleit.

Amit a Fabasoftról tudni kell…

A Fabasoft Európa egyik vezető digitális dokumentumkezelési szoftvertermék- és felhőszolgáltató cége, amelynek tevékenységi köre kiterjed az elektronikusdokumentum, -folyamat és rekordkezelésre is. A több mint három évtizedes fennállása alatt szerzett tapasztalatai alapján mindenkor magas minőségi színvonalú termékeket és szolgáltatásokat nyújtó Fabasoftot számos neves magánvállalat és állami szervezet választotta megbízható partnereként.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210210005469/en/

Kapcsolat:
Sajtókapcsolatok:
Fabasoft
Ulrike Kogler
Tel.: +43/732/606162-0
E-mail: ulrike.kogler@fabasoft.com

Forrás: Fabasoft

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.