OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. április 16., péntek 12:19

Digitális átalakulás: a Mary Kay Inc. elindította immerzív virtuális élményt adó Suite 13TM platformját (1. rész)
    Dallas, 2021. április 16., péntek (Business Wire/OTS) - A virtuális valóságot kiaknázó platform rugalmasan használható teret biztosít a Mary Kay és független szépségápolási tanácsadói számára a legújabb termékportfólió és a cég örökségének bemutatásához, illetve a márka történeteinek elmeséléséhez - A globális szépségápolási márka, a Mary Kay Inc. és annak globális tervezőstúdiója, a Mary Kay Global Design Studio bemutatta a Mary Kay első virtuális felugró bemutatótermének digitalizálására a virtuális valóság eszközeit alkalmazó innovatív szépségápolási élményt kínáló Suite 13TM-at. A legmodernebb virtuális valóság technológia alkalmazása céljával tervezett új Suite 13TM 360 fokos, háromdimenziós szépségápolási platformot biztosít a Mary Kay független szépségápolási tanácsadói és ügyfeleik számára, ahol a felhasználók virtuálisan böngészhetnek a szépségápolási márka bőrápolási termékportfóliójában, és megismerkedhetnek a vállalat és annak alapítója, Mary Kay Ash történetével.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210415005306/en/

Az új Suite 13TM arra invitálja a felhasználókat, hogy nézzenek körül a virtuális "helyiségekben". Az "előcsarnokba" (Lobby) belépő felhasználók megismerkedhetnek a Vállalat globális örökségével. A többi virtuális helyiség közt szerepel a Vállalat értékeit bemutató "rózsaszín pláza" (Pink Plaza), valamint az "innovációs központ" (Innovation Center), amelyben a Mary Kay innovatív bőrápolási termékei kerülnek bemutatásra, és a látogatók képet kaphatnak a termékek előnyeiről és összetevőiről. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára azt is, hogy kedvenc Mary Kay termékeiket felvegyék egy kívánságlistára, amelyet azután megoszthatnak független szépségápolási tanácsadójukkal.

"A Suite 13TM elindítása több hónapos lelkes kreatív munka és azon elkötelezettség eredménye, hogy a Mary Kay független szépségápolási tanácsadói számára a piacon elérhető legjobb és leginnovatívabb eszközöket biztosítsuk annak érdekében, hogy segítsük őket üzleti tevékenységük végzésében" - magyarázta Sheryl Adkins-Green, a Mary Kay Inc. marketing igazgatója. "Ma a technológia mindenhol jelen van, és az emberek - különösen a fiatal generáció - azt igényli, hogy az új termékeket online fedezhesse fel és online ismerhesse meg. A Suite 13TM biztosítja a Mary Kay független szépségápolási tanácsadói számára a digitális üzleti tevékenység rugalmasságát: segítségével bárhol, bármikor bemutathatják a Mary Kay márkát, és az ügyfeleikkel való kapcsolat jóval hatékonyabban kiépíthető annak köszönhetően, hogy immerzív szépségápolási élményt tudnak nyújtani számukra. Ahhoz, hogy ebben a mai digitális világban sikereket érjünk el, továbbra is folyamatosan keresni fogjuk az olyan megoldásokat, amelyek lehetővé teszik az emberekkel való virtuális kapcsolatlétesítést és ily módon - a modern technológia innovatív megoldásainak kiaknázásával - személyre szabott élmények biztosítását."

A Suite 13TM tervezésében a Mary Kay együttműködött egy tapasztalt, vezető e-kereskedelmi platformmal, az Obsess-szel, amely lehetővé teszi a márkák számára, hogy a virtuális valóság technológia eszközeivel interaktív, online virtuális élményeket dolgozzanak ki. A Neha Singh női vállalkozó által irányított Obsess már számos más globális szépség- és divatipari márkával dolgozott együtt emlékezetes, virtuális márkaélményeket hozva létre a fogyasztók számára. A nők szerepének erősítését célzó küldetésével összhangban a Mary Kay női fényképészeket kért fel arra, hogy készítsék el a virtuális platformon bemutatott termékek fényképeit.

"A Suite 13TM célja az, hogy a Mary Kay kínálta szépségápolási élmény sokkal hozzáférhetőbb legyen a független szépségápolási tanácsadók és ügyfeleik számára" - fejtette ki Neha Singh, az Obsess alapítója és vezérigazgatója. "A Suite 13TM tervezése során a Mary Kay csapata a legkisebb részletekig megtervezte a platform kinézetét és működését, és így az oda ellátogatók úgy érezhetik magukat, mintha ellátogattak volna egy Mary Kay bemutatóterembe anélkül, hogy kiléptek volna lakásuk ajtaján. Platformunk lehetővé teszi a márkák számára, hogy olyan szemet gyönyörködtető, immerzív virtuális élményeket dolgozzanak ki, amelyek átformálják a vevőkkel való kapcsolattartás módját, és mi nagy izgalommal várjuk, hogy a Mary Kay ügyfelei felfedezzék a márka új digitális arculatát, megismerkedjenek a virtuális bemutatóteremmel és igénybe vegyék az új platformot a céggel való interakció céljára."

A Suite 13TM először Mexikóban mutatkozott be 2021 elején, majd a brazíliai, argentínai, spanyol, kolumbiai és perui ügyfelek számára is elérhetővé vált. A Vállalat tervei szerint a platform 2021 végére a cég szinte összes piacán hozzáférhető lesz. A Mary Kay az első vállalat, amely ágazatában ilyen jellegű virtuális élményt kínál ügyfeleinek. A Suite 13TM a legutóbbi a Mary Kay és a Mary Kay Global Design Studio által megvalósított technológiai újítások sorában. A Mary Kay nemrégiben tette elérhetővé a Mary Kay® Skin Analyzer (bőranalizáló) alkalmazást, egy ultramodern, tudományos alapú, mesterséges intelligenciát alkalmazó technológiai eszközt, amely arcbőrápolási ajánlásokat adva segíti a független szépségápolási tanácsadókat abban, hogy mindössze a bőr gyors szkennelésével a Mary Kay termékeket használó ügyfeleik számára személyre szabott bőrápolási rutint dolgozhassanak ki. Egy másik újítás, a Mary Kay® MirrorMe™ Web, virtuális lehetőséget biztosít az ügyfelek számára a termékek vásárlás előtti kipróbálására közvetlenül egy független szépségápolási tanácsadó weboldalán, a virtuális valóság technológia segítségével. A MirrorMe™ letölthető iOS-os és Androidos eszközökre egyaránt. (folyt.)



2021. április 16., péntek 12:19

Digitális átalakulás: a Mary Kay Inc. elindította immerzív virtuális élményt adó Suite 13TM platformját (2. rész)
    Dallas, 2021. április 16., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Mintegy 60 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek, valamint illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, valamint a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210415005306/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
Marykay.com/newsroom
(+1) 972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.