OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. június 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. április 27., kedd 12:06

ÚJRA kertmozi nyílik a Városmajorban!
    Budapest, 2021. április 27., kedd (OTS) - A Városmajori Szabadtéri Színpad ismét megnyitja kapuit egy rokon művészeti ág, a filmművészet szerelmesei előtt is. Már tavaly felidéztük a múlt század egyik legizgalmasabb találmányát, a filmélményt a szabadban felkínáló kertmozit és csatlakoztunk a Budapest Film kezdeményezéséhez, a fővárosi kertmozi kultúra újjáélesztéséhez, így a 2020-as nyári szezonban több alkalommal, legendás magyar filmek kerültek vetítésre.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210427_002.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210427_003.jpg

Tavaly felújítottuk és üzembe helyeztük a Városmajori Szabadtéri Színpad gépházában szunnyadó 2 darab közel 70 éves 35 mm-es filmvetítőgépet, és a filmkultúra rajongói számára különleges csemegeként az első vetítések analóg technikával zajlottak. Ugyanakkor egy projektorral is gazdagodott az intézmény eszközállománya, így idén már az analóg filmek mellett digitális formában kortárs filmeket is műsorra tűztünk.

A tavalyi évad sikerére való tekintettel 2021-ben is folytatjuk a vetítéseket, kedd esténként újra elérhető közösségi élményként nagy sikerű hazai és nemzetközi filmeken szórakozhat a közönség. Júniustól augusztusig, 12 héten keresztül érdekfeszítő és elgondolkodtató alkotások elevenednek meg a városmajori mozivásznon. Legyen a mozizás is egy biztonságos szabadtéri közösségi élmény!

A filmvetítések kezdő időpontja minden vetítés során: 20.00
A mozijegyek egységes 1000 Ft-ba kerülnek.

A Kertmozi kínálatában a következő filmek kerülnek vetítésre:

Júniusban:
06. 08. - Elvált nők klubja
06. 15. - Álom luxuskivitelben
06. 29. - Mamma Mia!

Júliusban:
07. 06. - Truman Show
07. 13. - Amerikai szépség
07. 20. - Zöld könyv - Útmutató az élethez
07. 27. - Eszeveszett mesék

Augusztusban:

08. 03. - Becstelen Brigantyk
08. 10. - Lajkó - Cigány az űrben
08. 17. - Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre
08. 24. - Drakulics elvtárs
08. 31. - Hab  
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.