OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2021. április 29., csütörtök 09:41

Nagy nemzetközi csoporthoz csatlakozott a 3E International
    Budapest, 2021. április 29., csütörtök (OTS) - Elismert nemzetközi csoporthoz, a Group-IPS-hez csatlakozott a budapesti székhelyű 3E International mérnöki szolgáltató cég. Mindkét fél további növekedési lehetőségeket remél az együttműködéstől, amelyhez számos korábbi, sikeres közös projekt is alapot adott.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210429_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210429_002.jpg

     Több mint másfél évtizedes történetének újabb jelentős állomásához érkezett a hazai mérnöki szolgáltató cégek között igen elismert szereplőnek számító 3E International: a társaság csatlakozott a globális jelenléttel bíró, szintén projektmenedzsmenttel foglalkozó GROUP-IPS csoporthoz. A szorosabb partneri kapcsolat révén a további, a kelet-közép európai régiót érintő terjeszkedésben gondolkodó GROUP-IPS szolgáltatásaival közvetlenül is megjelenhet a magyar piacon, miközben a 3E International előtt is új növekedési perspektívák nyílnak. Az 1992-ben alapított GROUP-IPS a világ 25 pontján van már jelen, ötszáznál több ügyféllel tart kapcsolatot, miközben a projektjeinek éves, átlagos értéke eléri a kétmilliárd eurót.
     Boris Krastev, a GROUP-IPS bulgáriai és romániai érdekeltségeiért felelős ügyvezető igazgatója szerint a 3E Internationallel kötött megállapodással jelentősen megerősítik a régiós jelenlétüket, hiszen ténylegesen is megjelennek a magyarországi piacon. Az együttműködést megkönnyíti, hogy a két vállalat már számos projekten dolgozott együtt korábban, miközben azonos az értékrendjük, és elkötelezettek a kiváló minőségű szolgáltatások nyújtása mellett is. "A magyarországi piacon különösen nagy a növekedési potenciál, és élénk a kereslet a komplex, és jelentős méretű projektek megvalósítása iránt: ez az oka annak, hogy egyesítettük erőinket" - emelte ki az ügyvezető igazgató.
     "A 2005-ben alapított 3E International abból a szempontból mindenképpen egyedülálló a mérnöki szolgáltatók között a magyar piacon, hogy már az ötlet felmerülésétől végigviszi a beruházást, és a teljes folyamat során a beruházó érdekeit képviseli.  Ehhez rendkívül sokoldalú, és a saját területükön a legjobb minőséget nyújtani tudó szakemberek szükségesek: mérnökök, műszaki szakértők, tanácsadók vagy éppen jogászok is" - nyilatkozta Laczkovich Gergely ügyvezető. "A vállalat sikerét bizonyítja - tette hozzá a cég másik alapító-ügyvezetője, Korintus Balázs -, hogy a hazai piac meghatározó szereplőjeként az elmúlt 16 év során több mint egymilliárd euró összértékű nagyberuházást vittek végig, a kecskeméti Mercedes gyártól a Budapest Airport bővítésén át jelentős budapesti irodaház-fejlesztésekig".

Bővebb információ:
Csallóné Reigl Beatrix, kommunikációs igazgató,
3E International Kft.
reigl.beatrix@3eintl.hu
+36 1 224 0180
https://3einternational.hu/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.