OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. június 24. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2021. április 29., csütörtök 10:35

La Reservé AVHS tartós mikrobiális védelem a márkaszervizekben!
    Budapest, 2021. április 29., csütörtök (OTS) - Mobil Technology Kft új technológiát alkalmazó járműipari  La Reservé AVHS célgép és hatóanyag alkalmazásával egy  természetes anyagú, tartós organoszilán multifunkcionális bevonat  segíti az autózók napi jólét állapotának megtartását és az utastér állagának megóvását.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210429_003.jpg

Ez messzemenően fejlettebb és magasabb értéket képvisel a jelenlegi ózon vagy más típusú kezeléseknél ahol az elért higiénia szint tartása csak 3-5 napig tart.

A BIOSAFE® (USA) mikrobiális bevonat 6 hónapig folyamatosan akadályozza a kórokozók felületekről való tovább terjedését, szag-penész mikrobák megtelepedését, foltok és kopások kialakulását, továbbá az UV sugarak által károk elleni védelmet nyújt.

Az organoszilán alapú BIOSAFE multifunkcionális láthatatlan 0.20-25 mikron vékony bevonat létesítése 29 percet vesz igénybe álló motor és kikapcsolt ventilátor mellett. A BIOSAFE hatóanyag az utastérbe ULV hideg köd a légkondicionáló rendszerbe jet-porlasztásos technológiákkal kerül bejuttatásra. A La Reservé AVHS nemzetközi hálózat 4 földrészen 32 országban üzemel.

A hazai gyártó/forgalmazó Mobil Technology Kft ügyvezetője John Farago elmondta "A La Reservé AVHS célgépek átfogóan segítik az autózókat  a fertőzések terjedését -SARS CoV virus is - 6 hónapig gátló, antimikrobiális, allergénektől mentes multifunkcionális bevonat létesítésével. A La Reservé AVHS új, hasznos lehetőséget nyújt a márkaszervizek számára is, hogy kiemelten hasznos szolgáltatással segítsék az autózókat és evvel párhuzamban emelik az ágazat szintjét az egyedülálló és ellenőrzött antimikrobiális hatással működő védőréteg létesítésével".

A mikrobiális védelem kezelések május hónapban kedvezményes díjszabással igényelhetőek.
Bővebb információ a La Reservé honlapján.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.