OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2021. május 6., csütörtök 10:36

Országszerte nyitnak a KULTIK mozik
    Budapest, 2021. május 6., csütörtök (OTS) - Nagyon hosszú, fél éves kényszerű zárva tartás után május 6-án, országszerte újra kinyitják kapuikat a KULTIK Mozik. Jó hír, hogy rengeteg új, vagy moziban be nem mutatott film érkezik hamarosan, és ha betartjuk a kormány által hozott szabályokat, akkor úgy mozizhatunk, mint a pandémiát megelőző időben.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210506_002.jpg

Több mint fél évig csak az üres nézőtérnek vetített filmeket a KULTIK Mozihálózat is, hiszen bár zárva kellett tartaniuk, ezeknek az érzékeny gépeknek szükségük van a folyamatos üzemidőre. Most viszont újra élettel telnek meg a mozik, hiszen május 6-án újra megnyitja kapuit a KULTIK összes kőmozija.  A jó hír az, hogy sok-sok filmmel készülnek nemcsak májusra, hanem a nyári időszakra is. A premierfilmek mellett pedig a már korábban bemutatott, a járvány alatt külföldön megjelent, produkciók is terítékre kerülnek. Olyan filmek, mint a Godzilla vs Kong, a Mortal Kombat, Tom és Jerry, de érkeznek az Oscar-díjas filmek is, mint a Lelki ismeretek, A nomádok földje és az Ígéretes fiatal nő is.

Mozizni, csakúgy mint minden hazai moziban, csak védettségi igazolvánnyal lehet a KULTIK mozikban is, illetve a 18 éven aluliaknak, csak személyazonosító okmányra, és egy felnőtt védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel lehetséges. Aminek viszont örülhetünk, hogy a vetítőteremben már minden olyan lesz, mint a pandémiát megelőző időkben. Nem lesz szükség sem maszkhasználatra, sem pedig az ülésrendben korlátozásra, de a KULTIK fenntartja a lehetőséget minden nézőnek, hogy ha más helyen komfortosabbnak érzi magát, akkor másik helyet válasszon.

Szabó Krisztián a KULTIK Mozihálózat vezetője elmondta, hogy a visszajelzések alapján úgy érzik az embereknek nagyon hiányzott a mozi, és alig várják, hogy újra nagyvásznon nevezhessenek valódi mozis környezetben filmeket. Hogy hányan érkeznek majd az első hetekben, azt nem tudja megjósolni, de a KULTIK mozikhoz és annak hangulatához a nézők kötődnek, így bízik benne, hogy most, amikor a moziknak szükségük van a támogatásra, sokan váltanak majd jegyet a vetítésekre.

Céginformáció:
A KULTIK, hazánk második legnagyobb, és az első 100 százalékban magyar tulajdonú mozihálózata! A KULTIK mozihálózat mára az ország legkülönböző pontjain biztosítja a minőségi mozis élményt látogatóinak. Hálózatunk folyamatosan növekedés mellett, kiemelt figyelmet fordít a mozik teljes körű fejlesztésére is.

A KULTIK mozihálózat jelenleg 11 premiermozit üzemeltet Magyarország különböző nagyvárosaiban, Budapesten, Pécsen, Sopronban, Kaposváron, Dunaújvárosban, Hódmezővásárhelyen stb. Hálózatunkban a hagyományos filmszínházak mellett, szerepet kapnak nyári idény jellegű szabadtéri mozik is. Minden KULTIK mozi a legmodernebb vetéstechnikát alkalmazva, kiváló mozis körülmények között, jól felszerelt mozisbüfével, igazi mozis élményt nyújt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.