OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2021. június 10., csütörtök 09:01

Először Magyarországon teszi ingyenessé szolgáltatásait a magyar találmány
    Budapest, 2021. június 10., csütörtök (OTS) - Közel három évvel az indulása - és az azóta számos nemzetközi kiállításon elnyert díjak - után, néhány nappal ezelőtt számos új funkció megjelenése mellett elsőként hazánkban tette elérhetővé díjmentesen is szolgáltatásainak egy részét a Lapidaris. A találmány eddig is lenyűgözte hazai és külföldi közönségét egyaránt, most pedig újabb zseniális funkciókat tettek elérhetővé az megújult weboldalukon.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210610_001.jpg

A Lapidaris egy hely, hol az emlékeink örökké élhetnek. Online személyes emlékoldalakkal teszik lehetővé elhunyt szeretteink emlékének megőrzését, a jövő generációi számára való átörökítését. A www.lapidaris.com weboldalon létrehozott online emlékoldal biztonságos hely, ahol a feltöltött fényképek, videók és történetek mesélnek az elhunyt életéről. Ráadásul akár 100 év garanciát is vállalnak az emlékek megőrzésére.

Újdonságok a felhasználók számára

A családdal összegyűjtött fotók és emlékek, az elhunyt életét meghatározó fontos események mostantól egy életvonalon mutatják meg szerettünk rendkívüli életét. Ami manapság kifejezetten fontos az adatokkal kapcsolatban: a családi emlékek biztonságban vannak.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=BgY14w-Aj7k

A GPS helymeghatározásnak köszönhetően gyorsan és pontosan megtalálhatóak a sírhelyek, nincs többé bolyongás a temetőben. Egy okostelefon segítségével a legrövidebb úton a keresett emlékhelyhez juthatunk.

A weboldalon ingyenes regisztráció után néhány perc alatt elkészíthető egy olyan online gyászjelentés, mely tudatja a rokonokkal, barátokkal, ismerősökkel a búcsúztatás részleteit. A gyászjelentés a szertartás után örök emlékoldallá alakítható.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=46r0YXZzjpQ

Készek a tervek a következő lépésre
A Lapidaris teljesen új funkciókkal bővült, még felhasználóbarátabb és könnyebben kezelhető felület került kialakításra. A szolgáltatások egy része 2021. június óta Magyarországon már ingyenesen is elérhető, a következő időszak feladata a fejlesztők számára, hogy ez a már meghódított nemzetközi piacon is megvalósuljon.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.