OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. október 20. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. július 27., kedd 16:45

Indul Magyarországon az első Hi-Fi rádió stream
    Budapest, 2021. július 27., kedd (OTS) - Pontosabban mindjárt kettő. 2021. augusztus 2-án, hétfőn 0 órától a Danubius Rádió és a BDPST ROCK üzemeltetője hazánkban egyedülállóan, elindítja a veszteségmentes adatfolyamot mindkét csatornáján.

    Így nemzetközileg is kiemelkedő minőséget érhet el a közönség, amely a TIDAL streaming szolgáltató minőségével megegyező.
A Danubius Rádió és a BDPST ROCK ezután egységesen, 4 féle streamet kínál hallgatóinak.
A HiFi stream kb. 1500 kbit/s adatforgalmat generál, ezért a használatát leginkább számítógépen, otthoni körülmények között kihangosítva javasolja az üzemeltető.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.