OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. október 20. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2021. augusztus 18., szerda 09:25

Augusztus 21-ig várja látogatóit a Garten Balaton!
    Budapest, 2021. augusztus 18., szerda (OTS) - A térség legnagyobb képzőművészeti vásárával és színes programokkal várja a Balaton és a művészetek szerelmeseit a Garten Balaton Lovas, Csopak és szerda estig Felsőörs településeken.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210818_001.jpg

A több mint 300 képet bemutató vásáron túl Robitz Anikó fotóművész kiállítását, Koronczi Endre szabadtéri installációját, Zámbó Attila és a Zalaszentgróti művésztelep szobrait, valamint a Felsőörsi Fotóudvar lightboxait tekinthetik meg az érdeklődők. Ezenkívül tárlatvezetéssel, kertmozival és legendás műkincsrablásokról szóló pódiumbeszélgetéssel készülnek még a szervezők az utolsó hétre. Az augusztus 20-i ünnepi koncerten a Vodku fiai Cseh Tamás dalait adják elő Ó, a régi Balaton címen! a lovasi Nagy Gyula Galéria kertjében.

A Garten Balaton a VEB 2023
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.