OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2021. szeptember 28., kedd 11:35

A Schiller Autó Család újpesti autós centruma maga a földre szállt autós mennyország
    Budapest, 2021. szeptember 28., kedd (OTS) - Újpesten, a Váci út 119. szám alatt, az egykori Hunyadi laktanya területén, csaknem 9 ezer négyzetméternyi alapterületen nyílt meg a Schiller Autó Család (https://schiller.hu) új autós kiszolgáló komplexuma.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210928_004.jpg

A létesítmény része egy több mint ötvenállásos, hét márkát kiszolgáló, ultramodern szervizkomplexum, valamint 4 exkluzív márkakereskedés, köztük a vadonatúj pesti Lexus-szalon. Ez utóbbi önmagában is kiemelt fontosságú a Schiller cégcsoport számára, hiszen a Lexus Pest megnyitása, a Toyota presztízsbrandjének képviselete mérföldkő a cég történetében is.

A létesítményben helyet kapó, hét márkaszervizből álló komplexum az ország legnagyobb egybefüggő márkaszervize, ahol a gyors munkára a maximális pontosság és rugalmasság jegyében továbbfejlesztett logisztika is garancia. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amikor az ügyfél autója begördül a szervizbe, a cserealkatrész már oda van készítve a megfelelő állásba. Így a munkafolyamatot nem lassítja felesleges várakozás, a javítás rekordidő alatt elkészül. A megújult digitális ügyintézésnek köszönhetően pedig az interneten (akár utólag is vissza) követhető, pontosan hol tart a jármű javítása.

A további tervek között szerepel egy zsilipes sorompókkal működő beengedőrendszer is, amely leolvassa a beérkező autók rendszámát és felméri az állapotukat. Így az ügyfélnek ki sem kell szállnia az autóból, a szerelők már ott helyben felveszik a munkát. Az autó tulajdonosa pedig egyből átülhet a csereautóba, a szervizbe be sem kell jönnie.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.