OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2021. október 18., hétfő 09:15

A National Geographic a felhők közé repíti a nézőit, hogy odafentről, egyedi szemszögből mutassa meg világunk legcsodálatosabb természeti és kulturális értékeit - Európa a magasból
    Budapest, 2021. október 18., hétfő (OTS) - Kíváncsi vagy rá, hogy miként fér meg a tűz és a jég szorosan egymás mellett egy zord klímájú északi szigeten? Milyen hajmeresztő helyen áll Európa legmagasabban épült magashegységi obszervatóriuma? - Az Európa a magasból 3. évada újabb gyönyörű országokat mutat meg a levegőből! A most képernyőre kerülő epizódok Horvátország, Norvégia, Portugália, Írország, Svájc és Izland természeti, történelmi és kulturális értékeit közé kalauzolják a nézőt.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20211018_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20211018_002.jpg

Az Európa a magasból című sorozat harmadik évadjában a nézők megtekintheti Európa legizgalmasabb tájait egy lenyűgöző légi utazás formájában, mely során a természet szépségein kívül az építészet és a mérnöktudomány zseniális alkotásaira is rácsodálkozhatnak. Sőt, egy látványos időutazásnak is szemtanúi lehetnek, ugyanis a sorozat gyorsított felvételei az évszakok változásait is bemutatja néhány másodperc alatt.

Míg a Horvátországot bemutató epizódban többek közt a kőfallal övezett középkori Ston meseszép, egyedi hangulatú városába is ellátogatunk, Portugáliában a világ leghosszabb gyalogos hídja és a sintrai Pena Palota vár ránk - valamint, a tenger fölé szállva, a Föld legnagyobb meglovagolható hullámain száguldó szörfösökre is letekinthetünk.

Európa északi részén eközben egészen más - de hasonlóan lenyűgöző - kép tárul elénk odafentről: Norvégiában egyebek mellett szemtanúi lehetünk, amint egy falka huskykölyök a kiképzése utolsó leckéit kapja, mielőtt teljes értékű szánhúzó kutyáknak nyilvánítanák őket, Izlandon pedig egészen sajátos - de a szigetre nagyon jellemző - tevékenység közben figyelhetünk meg egy régészcsoportot: az idővel versenyt futva egy vikingkori leletegyüttest igyekeznek megmenteni egy vulkán pusztításától. De a tűz és a jég birodalma - valamint az azt övező tenger - felett repülve hosszúszárnyú bálnákban is gyönyörködhetünk, valamint egy repülőteret is felkeresünk, melynek leszállópályáit összehangolt munkával hóekék egész sora igyekszik járhatóvá tenni.

Európa a magasból 3.évad: október 24-től vasárnaponként 21.00-kor a National Geographic képernyőjén.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.