OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. október 19., kedd 12:11

A Deel 425 millió USA dollárt gyűjtött negyedik (D) forrásgyűjtési körében a munkavégzés jövőjének átalakítását célzó további tevékenysége finanszírozása céljára (1. rész)
    San Francisco, 2021. október 19., kedd (Business Wire/OTS) - A globális toborzási, fizetési és compliance szektor legmagasabb értékű vállalataként számon tartott, 5,5 milliárd USA dollárra értékelt Deel megerősítette vezető pozícióját - A munkaerő-felvételt akadályozó korlátokat világszerte kiküszöbölő, távoli toborzási megoldásokat biztosító Deel október 18-án bejelentette, hogy 425 millió USA dollárt gyűjtött negyedik, D körös forrásbevonási ügylete során, amellyel a vállalat által eddig gyűjtött források összege 630 millió USA dollárra nőtt. Ennek a legutóbbi forrásbevonási körnek a során a vállalat értékét 5,5 milliárd USA dollárban állapították meg. A Deel ennek e befektetésnek köszönhetően a globális toborzási, fizetési és compliance szektor legmagasabb értékű vállalata lett.

    Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20211018005567/en/

Ezt az új forrásgyűjtési kört az amerikai egyesült államokbeli székhelyű Coatue vezette, amelynek az ügylet fő szervezői/vezető forgalmazói szerepét vállaló partnerei a Rahul Kishore és a Lucas Swisher voltak. A körben számos új és meglévő befektető is részt vett, ideértve a következőket: az Altimeter Capital, az Andreessen Horowitz, a YC Continuity Fund, a Spark Capital, a Greenbay Ventures, a Neo, illetve a világ vezető befektetői közül több mint 40.

2019-ben való elindulásakor a Deel eredetileg négy alkalmazottból álló - mára már 400 fősre nőtt - csapata azt választotta küldetéséül, hogy a távoli munkavégzést mindenütt a világon elérhetőbbé tegye a munkavállalók és üzleti vállalkozások számára és a piacon a legjobb alkalmazotti beléptetési (ún. "onboarding") élményt nyújtó megoldást dolgozzon ki. Ma a vállalatok annak érdekében, hogy képesek legyenek a legtehetségesebb alkalmazottak felvételére és megtartására, a világ minden táján újragondolják, mit is jelent a rugalmas munkavégzés. A Deel kiküszöböli a távoli toborzást gátló akadályokat, és egy megfelelő platform, hatékony eszközök és rugalmas megoldások révén minden vállalkozás számára lehetőséget biztosít arra, hogy csapataik sikeresen dolgozhassanak bármikor és bárhol, amikor és ahol akarnak.

A Deel világszerte mintegy 150 országban több mint 4500 ügyfelet szolgál ki, köztük olyan vállalatokat is, mint a Coinbase, az Intercom és a Shopify. Nem számít, hogy egy vállalat hibrid vagy teljes mértékben távoli munkavégzésen alapuló tevékenységet szeretne folytatni, vagy a világ különböző tájairól szeretne alkalmazottakat felvenni, a Deel technológiái olyan páratlan bérszámfejtési, HR, compliance, jutalmazási, juttatási és egy globális csapat kialakításához és működtetéséhez szükséges számos egyéb megoldást kínálnak, amelyeknek biztosításához régebben egy teljes vállalati egységre lett volna szükség. A Deel segítségével a vállalkozások az előírásoknak megfelelően toborozhatnak és alkalmazhatnak munkavállalókat és szerződéses alkalmazottakat kevesebb mint 5 perc alatt, anélkül, hogy egy helyi szervezetre kellene ehhez támaszkodniuk. A vállalatok ugyanakkor több mint 120 valutában fizethetnek alkalmazottaiknak mindössze egyetlen kattintással.

"Már 2020 óta figyelemmel kísérjük a Deelt, és igen nagy benyomást gyakorolt ránk Alex és Shuo elképzelése" - magyarázta Rahul Kishore, a Coatue egyik rangidős ügyvezető igazgatója. "Ahogy egyre többet tudtunk meg a Deelről, egyre nagyobb izgalommal figyeltük növekedését, és úgy gondoljuk, ma már tisztában vagyunk azzal, mire képes a Deel csapata." Lucas Swisher, a Coatue egyik tulajdonosa, aki társzervezőként irányította a forrásgyűjtési kört, hozzátette: "Már a kezdetekkor is lenyűgözött minket az, ahogy a platform képes egy olyan eszközt biztosítani ennek a hatalmas feladatnak az elvégzéséhez, amelyet bárki használhat arra, hogy a globális foglalkoztatásból álom helyett valóság legyen."

"Manapság alapvető változáson megy át a munkavégzés módja. És ezek a változások a jövőben is velünk fognak maradni: nem lehet meg nem történtté tenni őket" - jelentette ki a Deel vezérigazgatója, Alex Bouaziz. "Azért hívtuk életre a Deelt, mert nem akartuk, hogy a toborzási vagy bérfizetési nehézségek megakadályozzák a vállalkozásokat a legjobb globális csapatok kiépítésében és a világ legtehetségesebb munkavállalóinak felkutatásában. Továbbra is igyekezni fogunk a vállalati működési hagyományokat megkérdőjelezni és olyan eszközöket kidolgozni, amelyek átalakítják a munkavégzés jövőjét."

"Már az indulása óta támogatjuk a Deelt, és láttuk, hogyan alakítottak át és fejlesztettek ki eszközöket rekord gyorsasággal azért, hogy jobb élményt biztosíthassanak a vállalkozásoknak és csapataiknak" - emlékezett vissza Anish Acharya, az Andreessen Horowitz egyik tulajdonosa. "A Deel előtt fényes jövő áll, még fényesebb azonban azok előtt a nemzetközi csapatok előtt, amelyeket a Deel támogat a globális tevékenységekben." (folyt.)



2021. október 19., kedd 12:11

A Deel 425 millió USA dollárt gyűjtött negyedik (D) forrásgyűjtési körében a munkavégzés jövőjének átalakítását célzó további tevékenysége finanszírozása céljára (2. rész)
    San Francisco, 2021. október 19., kedd (Business Wire/OTS) -

        Amit a Deelről tudni kell…

A Deel egy piacvezető, globális compliance és bérszámfejtési megoldás, amely segíti a vállalkozásokat abban, hogy bárhol, bárkit felvehessenek alkalmazottaik közé. A Deel technológiái páratlan bérszámfejtési, HR, compliance, jutalmazási, juttatási és egy globális csapat kialakításához és működtetéséhez szükséges számos egyéb megoldást kínálnak.

Technológiai alapú önkiszolgáló folyamatok használatával a Deel ügyfelei több mint 150 országban vehetnek fel független munkavállalóként, szerződéses jogviszony alapján vagy teljes munkaidőben foglalkoztatott alkalmazottakat a vonatkozó jogi előírásokban megfelelően, mindössze néhány perc alatt. A több mint 250 jogi, számviteli, mobilitási és adószakértő partnerrel dolgozó Deel lehetővé teszi minden vállalkozás számára, hogy egy sablonkönyvtár használatával a helyi előírásoknak megfelelő szerződéseket készítsenek, írjanak alá és küldjenek ki, és mindössze egyetlen kattintással több mint 120 valutában fizessenek alkalmazottaiknak.

A  2019-ben Alex Bouaziz és a Shuo Wang által alapított Deel teljes mértékben távmunkában foglalkoztatott munkavállalókkal rendelkező vállalat, melynek alkalmazottai a világ különböző tájain dolgoznak. További információkért a Deelről kattintson ide: https://www.letsdeel.com/

Amit a Coatue-ról tudni kell…

A Coatue a világ egyik legnagyobb technológiai befektetési platformja, amely több mint 45 milliárd USA dollár értékű eszközt kezel. Mérnökeink és adattudósaink elkötelezett csapata szorosan együttműködik a befektetési szakértőkkel annak érdekében, hogy hozzáadott értéket biztosítsanak a portfóliónkba tartozó cégek alapítóinak és vezetőségének. Kockázati tőke, növekedési és nyilvános alapjainkkal támogatjuk a vállalkozókat szerte a világon a növekedés mindegyik szakaszában. Magánbefektetéseink közé tartoznak például a következők: Airtable, Ant Financial, Anaplan, ByteDance, Chime, Databricks, DoorDash, Instacart, Meituan, Snap, Snowflake és Spotify.

 Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211018005567/en/

Kapcsolat:
Kiran Wylie
kiran.wylie@letsdeel.com
+44(0)7875057754
Forrás: Deel

    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.