OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2022. március 24., csütörtök 07:45

Néhány nap alatt több mint 100.000-en csatlakoztak a Megoldás Mozgalom demonstrációs játékához, ahol digitális tokent, EFT-t lehet gyűjteni!
    Budapest, 2022. március 24., csütörtök (OTS) - A bárki által letölthető applikáció elsődleges célja a közösségépítés, de a "gyűjtögetők" között értékes ajándékok is kisorsolásra kerülnek! A Mozgalom egy elnyerhető elektromos SMART autót állított ki a Széll Kálmán téren!

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220324_001.jpg

Néhány napja MEMO néven új applikációt indított útjára a Megoldás Mozgalom. A Bitcoin sikerén felbuzdulva egy új digitális tokent, az EFT-t vezették be a MEMO appon keresztül, amely első körben közösségépítő erővel bír, de később a tervek szerint beváltásra, különböző termékek és szolgáltatások igénylésére is alkalmas lesz.

"Sokan akarnak csatlakozni egy új közösséghez, valahova tartozni szeretnének. Egyre többen hisznek abban, hogy ha valaki, akkor mi létre tudjuk hozni a magyar Bitcoint is. Kezdetben csak a szimpatizánsaink csatlakoztak, de most már országosan - esetenként pártszimpátiától függetlenül is - igényelnek meghívókat. A Bitcoin életében is volt egy bányász, gyűjtögető szakasz, annak mintájára most az EFT, magyar Bitcoin esetében is ugyanez történik. Ez most még egy demonstrációs játék, de hiszünk abban, hogy a Bitcoin sikere megismételhető, ezért idővel az EFT komoly pénzügyi, gazdasági erővel is bír majd! " - mondta Huszár Viktor a Megoldás Mozgalom digitalizációért felelős alelnöke.

Az IOS és Androidos készülékeken is elérhető MEMO applikáció letöltőjének nincs más feladata, mint meghívni 1 órán belül legalább két barátját, ismerősét, akik szintén csatlakoznak a MEMO EFT közösséghez. Csatlakozni csak a megkapott meghívóval lehet.

A befektetett munkát, a barátok, ismerősök csatlakozását 1000 EFT-vel ismerik el. Az EFT első gyűjtögetői között, a közösség tagjaként, értékes "okos" nyereményeket sorsolnak ki.  Eddig már tucatnyian jutottak értékes ajándékokhoz (okosóra, drón, laptop, telefon), hamarosan pedig egy elektromos SMART autó is gazdára találhat a közösség tagjai között. Az autó április 03-ig megtalálható lesz a Széll Kálmán téren!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.