OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. december 4. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. március 30., szerda 15:25

A Metrowagonmash Rt. közleménye
    Budapest, 2022. március 30., szerda (OTS) - A magyar sajtóban hamis információk terjednek arról, hogy a Metrowagonmash Rt. telephelyein katonai célú termékek gyártása folyna, beleértve lánctalpas és keres járművek platformjaiét.

    A Metrowagonmash Rt. hivatalosan kijelenti, hogy kizárólag polgári vasúti termékek gyártásával foglalkozik, nevezetesen metrókocsik és vasúti motorkocsik gyártásával, karbantartásával és nagyjavításával.
A Metrowagonmash Rt. termékeit, több mint 10 ezer metrókocsit, naponta több mint 16 millió utas használja a világ 11 országának 19 metróhálózatán. A Metrowagonmash Rt. szolgálja ki az Oroszországi Föderáció nagyvárosainak, valamint más fővárosok - köztük Budapest, Szófia, Baku és Taskent - metróhálózatainak igényeit, ahová az elmúlt években több száz metrókocsit szállított.
A Metrowagonmash Rt. egyetlen problémát old meg, ez pedig az, hogy utasok millióinak utazásait kényelmessé és biztonságossá tegye. (Metrowagonmash Rt.)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.