OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. október 3. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. április 1., péntek 18:15

Úgy tűnik, a vasutasok is csatlakoztak a Megoldás Mozgalom "A nagy pénzrablásnak VÉGE" kampányához!
    Budapest, 2022. április 1., péntek (OTS) - A párt szimpatizánsai március 30-án indították el az országos kampányukat, amellyel azt üzenik minden honfitársuknak, hogy a nagy pénzrablásnak vége, az egyeduralmi rendszerekkel le kell számolni. Senki nem bánhat bábuként a magyarokkal!

    Minden jel arra utal, hogy a pedagógusok után a vasutasoknak is elegük van! Ma a MÁV átirányította az intercity.hu oldalt a memo.hu - ra, ezzel kifejezve elégedetlenségüket és nemtetszésüket az országban jelenleg tapasztalható áldatlan állapotok miatt. A Megoldás Mozgalom köszöni ezt a támogatást és arra ösztönöz mindenkit, hogy bátran üljön fel velünk a digitális vonatra, amelynek első megállója április 03-a, vasárnap, a szavazófülke!

A Megoldás Mozgalom örömmel tapasztalta azt is, hogy két nappal az országgyűlési választások előtt, a kampány végéhez közeledve, mindegyik politikai tömörülés megtalálta a valódi Megoldást az ország gondjaira! Köszönjük a támogatásukat és a bizalmukat az alábbi videóval is! :-)

https://youtu.be/YsV0pvnKQQE

Kellemes április 01-ét kívánva, üdvözlettel:

Megoldás Mozgalom - Sajtóosztály
sajto@memo.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.