OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. október 3. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. április 2., szombat 20:40

Újra Üzent Ronaldinho a Megoldás Mozgalomnak!
    Budapest, 2022. április 2., szombat (OTS) - Újabb üzenetet küldött Magyarországnak valamint Megoldás Mozgalom elnökének és alelnökének (Gattyán György, Huszár Viktor) Ronaldinho! A brazil világbajnok és aranylabdás futballista sok sikert kívánt a Mozgalomnak az április 03-i választáshoz! Hozzáteszi: hamarosan találkozunk!

        https://www.youtube.com/shorts/8eMXxenJWYc

A kivételes technikai tudásáról, ördöngös cseleiről, nagyszerű szabadrúgásairól ismert brazil klasszis korábban már üzent a Megoldás Mozgalom alapítóinak és a magyaroknak. Akkor - a már másfél milliós megtekintésnél járó posztjában - azt mondta, hogy Változásra van szükség Magyarországon!". A világklasszis labdarúgó, arra kérte a választókat, hogy ajánlóívek aláírásával a Gattyán György által alapított Mozgalmat támogassák.

https://fb.watch/c8002box65/

"Kedves barátaim, Gyuri és Viktor! Ti igazi példaképek vagytok világszerte, mint sportvezetők. Minket a sport szeretet jóbarátként összehozott. Én most is veletek vagyok, és biztosítalak benneteket támogatásomról! - mondta február 12-én a brazil zseni.

MEGOLDÁS MOZGALOM - SAJTÓOSZTÁLY

KAPCSOLAT: sajto@memo.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.