OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. szeptember 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. április 4., hétfő 06:00

Újra szól a Juventus Rádió!
    Budapest, 2022. április 4., hétfő (OTS) - A neten zenét hallgatók körében óriási várakozás előzte meg a mai napot: 2022. április 4-én hétfőn, 0 órától az online Danubius Rádió és BDPST ROCK üzemeltetője elindította harmadik csatornáját: a Juventus Rádió újjászületett.

    Az új Juventus Rádió hazánk első chillout poprádiója. Nyugis, közép- és lassú tempójú popzene szól mától éjjel-nappal, politika és bulvár nélkül.

Az üzemeltető "három tesó"-ként emlegeti a három csatornát, melyek kiegészítik egymást: a hallgató aktuális hangulatának megfelelő rádiót választhat anélkül, hogy elhagyná a közös platformot. Mindhárom rádió saját weboldaláról és applikációjából is elérhető bármelyik csatorna.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.