OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. szeptember 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. április 8., péntek 09:20

Változik a parkolási rend az Apáczai Csere János utcában
    Budapest, 2022. április 8., péntek (OTS) - 400 mm átmérőjű vezeték újul meg a Belvárosban

    Március közepén indult, és a tervek szerint május elejéig tart az a rekonstrukciós munka, melynek során megújul az Apáczai Csere János utcában húzódó, 400 mm átmérőjű öntöttvas vezeték.

A Vigadó utca és a Deák Ferenc utca közötti munkálatok április 11-én újabb szakaszukhoz érkeznek. Kérjük, hogy a környéken élők és közlekedők számoljanak azzal, hogy a vezetéképítési munkák miatt a Vigadó tér melletti parkolóban nem lesz lehetőség a parkolásra. Ennek pótlására Belváros-Lipótváros Önkormányzatának rendelkezése értelmében a kieső parkolóhelyekkel azonos mennyiségű, ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk a  V., Jane Haining rakpart Duna felőli, elkerített oldalán.

Köszönjük az érintettek türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.