OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. április 26., kedd 11:45

A Hisense vezető minőségi eszközöket adományozott a PARIS-SAINT-GERMAIN Endowment Fundnak, jobbá téve a világot a jótékonyság révén
    Csingtao, Kína, 2022. április 26., kedd (Business Wire/OTS) - A technológiai vállalkozások közt világszerte az egyik vezetőnek számító Hisense 2020-ban lett a Paris Saint-Germain globális együttműködő partnere. Azóta részben ennek az együttműködésnek köszönhetően a Hisense sok elismerést és támogatást kapott a fogyasztóktól, és erősebb érzelmi kötelékeket épített ki a futballrajongókkal világszerte. A társadalmi felelősségvállalás iránt elkötelezett Hisense most magasabb szintre emelte az együttműködést: több csúcstechnológiát képviselő eszközt adományozott non-profit programok céljára és a Paris Saint-Germain Endowment Fund (a Paris Saint-Germain közösségi és társadalmi programjainak finanszírozására szolgáló adományokat kezelő alap) patrónusa lett.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220423005007/en/

A Hisense TV-ket adományozott a fiatalok fejlődésének támogatása és elősegítése céljából

A Hisense TV-ket adományozott a Paris Saint-Germain Endowment Fundnak; a televíziókat a Paris Saint-Germain Endowment Fund által 2022. márciusában "Szolidaritási kantin" (Cantine Solidaire) néven szervezett projekt során használták, amelynek keretében 200 tinédzsert láttak vendégül a Parc des Princes-ben. A rendezvényen, amelynek középpontjában az egyenlőség, a sport, a kultúra, a digitális világ, az állampolgárság és a zene állt, a diákokat ebéddel, sport- és szabadidős programokkal várták, és részt vehettek egy CV-írásról szóló műhelyfoglalkozáson is.

A Paris Saint-Germain Endowment Fund igazgatóhelyettese, Sabrina Delannoy a következőket mondta az együttműködésről: "Nagyon örülünk, hogy a klub partnereit érdeklik a projektjeink, és elkötelezettek a támogatásunk iránt. Ez igazolja azt, hogy értékeinket a Paris Saint-Germain család tagjai is értéknek tekintik. A Hisense követendő példát mutat mások számára, és reméljük, hogy a jövőben is hosszú távon együtt fogunk működni."

A Hisense eleget tesz vállalati társadalmi felelősségvállalási kötelezettségének, és célja egy fenntarthatóbb világ létrehozása

Cédric Audebert, a Hisense France alelnöke elmondta: "A Paris Saint-Germain partnereként érdeklődünk a Paris Saint-Germain Endowment Fund társadalmi kezdeményezései iránt. A sport az egyik eszköze a szolidaritás megosztásának és az együttérzés kifejezésének: két olyan értéknek, amelyet mi alapvető értéknek tekintünk. Célunk az, hogy töretlen támogatást nyújtsunk a Paris Saint-Germain Endowment Fundnak, és minden vállalatot arra bíztatunk, hogy csatlakozzon hozzánk."

A Hisense, amely világszerte végez jótékonysági munkát és globális szinten is hozzájárul a fenntartható fejlődéshez, már számos csúcstechnológiát képviselő berendezést adományozott kifejezetten a Paris Saint-Germain Endowment Fund programjai céljára. A mostani adomány részeként a Hisense TV-ket biztosított a "PSG HOLIDAYS" kezdeményezés számára és jobb felszerelést adományozott a gyermekeknek azzal a céllal, hogy jobb élményt jelentsen számukra az edzés; továbbá a Hisense egy nagyképernyős TV-t is adományozott a "Red & Blue School program" céljára, és hosszú távú támogatással és jobb környezeti feltételek biztosításával járult hozzá az iskolaidő utáni edzések sikeréhez.

A Hisense erőfeszítéseinek középpontjában az emberek állnak, ezért a vállalat a társadalmi felelősségvállalás jegyében aktívan támogat jótékonysági szervezeteket, és arra törekszik, hogy újabb és újabb megoldásokkal járuljon hozzá a globális fenntartható fejlődéshez.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220423005007/en/

Kapcsolat:
Caroline Chen
Hisense PR Team
hisenseglobal@ogilvy.com
+8613922322347


Forrás: Hisense


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.