OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. április 26., kedd 11:55

A CWT Patrick Andersent nevezte ki a cég vezérigazgatójává
    Minneapolis, 2022. április 26., kedd (Business Wire/OTS) - Az alkalmazottjaikat utaztató üzleti vállalkozásokat utazási szolgáltatásokkal (ún. Business-to-Business-for-Employees [B2B4E]) ellátó utazáskezelő platform, a CWT bejelentette, hogy Michelle McKinney Frymire úgy döntött, lemond a vállalatnál betöltött tisztségeiről. A vállalat hosszú távú utódlástervezési folyamatának alapján az igazgatótanács 2022. május 1-i hatállyal Patrick Andersen elnököt és kereskedelmi vezetőt nevezte ki a vállalat következő elnök-vezérigazgatójává. Patrick Andersen tagja lesz a vállalat igazgatótanácsának is.

    "Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy a CWT-t a fejlődésnek egy kulcsfontosságú szakaszában írányíthattam" - mondta McKinney Frymire. "Jelentős eredményeket értünk el egy kivételes időszakban, és én hálás vagyok globális csapatunknak és ügyfeleinknek a bizalmukért és a támogató együttműködésért. Most, amikor a vállalat jövője már szilárd pénzügyi alapokon nyugszik, a CWT megfelelő helyzetbe került ahhoz, hogy felgyorsítsa növekedési terveinek megvalósítását, és én örömmel adom át a stafétabotot Patricknak."

"Ismerve Patrick kereskedelmi vezetőként elért kiemelkedő eredményeit és a CWT-nél nemzetközi vezetői pozíciókban töltött 13 éves pályafutását, nagy izgalommal várjuk, hogy átvegye a vezérigazgatói szerepet. Patrick mélyen gyökerező kapcsolatokat ápol ügyfeleinkkel és tulajdonosainkkal, és stratégiai prioritásaink megvalósításának irányítása, a RoomIt kibővítése és úttörő myCWT China technológiai platformunk elindítása során bebizonyította, hogy kiváló vezető" - jelentette ki Jim Abrahamson, a CWT igazgatótanácsának elnöke. "Az igazgatótanács és globális munkatársaink nevében megköszönöm Michelle-nek azt a sok munkát, amelyet a vállalathoz való 2019. évi csatlakozása óta végzett, és minden jót kívánok neki a jövőre."

"Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy vezethetem a CWT-t növekedése következő szakaszában" - nyilatkozta Patrick Andersen. "Most, amikor az utazás iránt egyre nő a kereslet, a CWT számára minden adott ahhoz, hogy kiaknázza és kibővítse ágazati vezető szerepét és globális kapcsolatait. Fontosnak tartom kiemelni, hogy továbbra is elkötelezett vagyok alapvető értékeink iránt, és nagy várakozással tekintek az igazgatótanáccsal és a CWT csapatával végzendő, a technológiánk továbbfejlesztését és a cégünk által az ügyfeleknek szerte a világon nyújtott utazási és rendezvényszervezési szolgáltatások további erősítését célzó együttműködés elé."

Elnöki és kereskedelmi vezetői megbízatása előtt Andersen úr stratégiai vezetőként dolgozott, azt megelőzően pedig az amerikai kontinensért felelős elnökként tevékenykedett. Mióta 2008-ban csatlakozott a céghez, Andersen úr számos, az ágazat jövőjét is meghatározó kezdeményezést kezelt és irányított, ideértve a myCWT China elindítását, a RoomIt CWT általi kibővítését és innovatív, hosszú távú GDS (globális disztribúciós rendszer) technológiai együttműködési megállapodások megkötését. A 30 évnyi globális utaztatási és logisztikai tapasztalattal rendelkező Andersen úr korábban nemzetközi vezetői pozíciót töltött be a Deutsche Post Worldwide-nál és a DHL-nél. Andersen úr nem ügyvezetői státuszú tagja a Global Minnesota és az MNSNAP igazgatótanácsának, és tagja a Carlson School of Management felügyelői bizottságának. Andersen úr tanulmányait a London Business Schoolban folytatta.


Amit a CWT-ről tudni kell …

A CWT Az alkalmazottjaikat utaztató üzleti vállalkozásokat utazási szolgáltatásokkal (ún. "Business-to-Business-for-Employees" [B2B4E]) ellátó utazáskezelő platform, amelyre bizalommal támaszkodnak vállalatok és kormányok egyaránt, tudva, hogy gondoskodik alkalmazottjaik összekapcsolásáról. Legyenek bárhol és bármikor - a hat kontinens bármelyikén - a vállalat megtalálja a módját, hogy ügyfeleit és alkalmazottjaikat ellássa innovatív technológiákkal és hatékony, biztonságos és megbízható utazási élményt nyújtson számukra.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220424005089/en/

Kapcsolat:
Julian Walker
CorePr@mycwt.com


Forrás: CWT


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.