OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2022. április 26., kedd 13:00

Fesztivállal zárja idei évadát a Thália Színház
    Budapest, 2022. április 26., kedd (OTS) - 2022. június 5. és 11. között kerül megrendezésre a Thália Fesztivál 2022 névre keresztelt fesztivál, ami a Vidéki Színházak Fesztiválját és a Határon Túli Magyar Színházak Szemléjét foglalja magában. Ez a két fesztivál most összevont formában tér vissza az évad végén, hogy a határon túli és vidéki színházak válogatott előadásai bemutatkozhassanak a budapesti közönség előtt is.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220426_002.jpg

Június 5-én, vasárnap a csíkszeredai Csíki Játékszín III. Richárdja, Shakespeare klasszikusa nyitja a programot a Nagyszínpadon Vladimir Anton rendezésében, míg ugyanezen a napon a Thália Télikertben a Szegedi Nemzeti Színház előadása, Cédric Chapuis: Élet-ritmusra című darabja lesz látható - rendező: Hojsza Henrietta, előadja: Medveczky Balázs.

Június 6-án, hétfőn Tatabányáról érkezik a Jászai Mari Színház produkciója. Gogol legjelentősebb színművét, a Revizort, Fehér Balázs Benő rendezésében láthatják a nézők. Szintén 6-án a Télikert ad otthont a marosvásárhelyi Yorick Stúdió háromszereplős, Lázadni veletek akartam című előadásának - Bódi Attila művét Sebestyén Aba vitte színre.

Június 7-én, kedden a Nagyszínpadon A Karamazov testvérek lesz látható. Dosztojevszkij drámája a kaposvári Csiky Gergely Színház előadása, Szabó K. István rendezésében. A Télikertben ismét egy marosvásárhelyi előadás, a Spectrum Színház produkciója - Bogdán Zsolt és Bartis Attila estje - várja az érdeklődőket, Amikor… címmel.

Június 8-án, szerdán a Miskolci Nemzeti Színház tolmácsolásában Hunyady Sándor: Feketeszárú cseresznye című műve kerül bemutatásra. A Nagyszínpadon megtekinthető előadás rendezője Szőcs Artur.

Június 9-én, csütörtökön ismét két produkciót láthatnak: a Nagyszínpadon Yasmina Reza legismertebb darabját, Az öldöklés istenét - Bakos-Kiss Gábor rendezése - és a Télikertben A mi kis városunkat, rendező: Ilja Bocsarnikovsz. A nagyszínpadit a Győri Nemzeti Színház, míg a stúdióelőadást a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház hozza el a Tháliába.

Június 10-én, pénteken - a Nagyszínpadon - a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház, Örkény István: Tóték című groteszk drámáját mutatja be. A művet ezúttal Bocsárdi László rendezésében lehet megtekinteni.

Június 11-én, szombaton a nagyszínpadi produkciók sorát egy újabb "nagyágyú", Tolsztoj Anna Kareninája zárja. Az Újvidéki Színház előadását Dejan Projkovszki rendezte. Míg a Télikertben Mrozek: Emigránsok című színjátéka lesz látható, Pataki András rendezésében, a Soproni Petőfi Színház előadásában.

Az előadásokra jegyek már kaphatók online és a Thália Színház jegyértékesítő pontjain. Kedvezményes bérlet vásárlására csak személyesen van lehetőség.
Bővebb információ: https://thalia.hu/fesztival/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.