OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. április 28., csütörtök 08:08

AUSTRO VIN TULLN 2022. május 5-7. között
    Tulln, 2022. április 28., csütörtök (APA/OTS) - Ausztria vezető szakvására a szőlőtermesztés, a gyümölcstermesztés, a pincetechnológia és az értékesítés területén.

    18 000 m2 szőlő- és gyümölcstermesztési szakértelem
2022. május 5-7. között már második alkalommal rendezzük meg Ausztria vezető mezőgazdasági szakvásárát. 18 000 m2-en 14 nemzet 240 szakmai kiállítója 450 márkával mutatja be a szőlő- és gyümölcstermesztés teljes értékláncát. A világ vezető vállalatai és szakkereskedői a helyszínen mutatják be termékújdonságaikat, és kínálják első kézből a legjobb szakmai tanácsokat.

Kompetenciaközpont: gyümölcs- és szőlőtermesztés
A Szőlő- és gyümölcstermesztési kompetenciaközpontban többek között a következők találhatók: szőlő- és gyümölcstermesztésben használt traktorok, talajművelő gépek, szőlő- és gyümölcsprések, címkék, csomagológépek, töltőberendezések és lezárási technológiák, egészen a vendéglátóipari berendezésekig és felszerelésekig.

Kiemelkedő színvonalú szakmai program az Austro Vin Tulln rendezvényen
A vásári koncepciót a koncepcionális támogatók, az Osztrák Bortermelők Szövetsége és az Osztrák Gyümölcstermesztők Országos (szövetségi szintű) Szövetsége, valamint a BOKU (Bécsi Talajművelési Egyetem) és a szőlészeti és gyümölcstermesztési szakközépiskolák együttműködésével megvalósuló széleskörű szakmai program teszi teljessé. A vásár mindhárom napján 30 szakértő valamennyi területről érdekes témákat mutat be a szakértői színpadon. További információk: www.austro-vin.at.

Az Austro Vin Tulln a tények és számok tükrében:
Nyitvatartási idő:
2022. május 5-7. Tullnban
csütörtöktől szombatig: 09.00 -17.00 óra között, szakmai látogatók számára
A belépőjegy ára 12 euró

MESSE TULLN GmbH
Barbara Nehyba, MSc
Messegelände
3430 Tulln an der Donau
Tel: 0043 2272/624030
Fax: 0043 2272/65262
Email: barbara.nehyba@messetulln.at  
Web: www.messe-tulln.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.