OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. szeptember 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. május 6., péntek 09:45

Női kormányossal a Kékszalagért
    Budapest, 2022. május 6., péntek (OTS) - Tegnap bocsátották vízre a teljesen felújított Decision 35 carbon katamaránt Balatonalmádiban, amely a Kaáli Autó-Motor Múzeum színeiben egy női kormányossal a fedélzetén próbálja elhódítani az idei kékszalagot.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220506_001.jpg

A Virág Flóra által kormányzott hajó legénysége rendkívül lelkes és egy svájci edző segítségével kezdték meg a felkészülést. A csapat menedzselését a Múzeum ügyvezető igazgatója Nagy R. Attila vállalta. Ezzel a lépéssel az egykori Black Jack megszűnt létezni. "Új seprű jól seper" nyilatkozta népies egyszerűséggel Kaáli Géza professzor az országos és nemzetközi hírű Múzeum alapítója.

30 555 9169
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.