OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. május 12., csütörtök 13:52

A Hillstone Networks a Gartner® Peer Insights™ hálózati tűzfalakról szóló, "Voice of the Customer" c. elemzése alapján már a harmadik egymást követő évben került az "Ügyfelek választottja" megkülönböztető címet kiérdemlő vállalkozások közé (1. rész)
    Santa Clara, Kalifornia állam, USA, 2022. május 12., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az "Ügyfelek választottja" kategóriába besorolt eladóknak egyrészt el kell érniük az összesített pontszám piaci átlagával egyenlő vagy annál magasabb pontszámot, másrészt a felhasználói érdeklődésért és bevezetésért járó pontszám piaci átlagával egyenlő vagy annál magasabb pontszámot - Az infrastruktúravédelmi megoldások terén az egyik vezetőnek számító Hillstone Networks május 11-én bejelentette, hogy a Gartner Peer Insights a 2022. évi "Voice of the Customer" (Az ügyfél véleménye): Network Firewalls (Hálózati tűzifalak) című jelentésében a "Customers' Choice" (Az ügyfelek választottja) megkülönböztető címet kiérdemlő vállalatok közé sorolta a Hillstone Networks-öt. "A Gartner Peer Insights a vállalkozói szoftverekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatosan döntéseket hozók számára kifejlesztett, díjmentesen igénybe vehető, kollegiális értékelést és minősítést biztosító platform."

    Azok az eladók, ideértve a Hillstone Networks-öt is, amelyek a jelentésben "a 'Voice of the Customer' kvadránsok közül a jobb felső kvadránsban szerepelnek, megkapják a Gartner Peer Insights-tól a "Customers' Choice" (Az ügyfelek választottja) megkülönböztető címet, melyet egy Customers' Choice jelvény jelképez. Az ezt az elismerést elnyerő eladók egyrészt az összesített pontszám piaci átlagával egyenlő vagy annál magasabb pontszámot, másrészt a felhasználói érdeklődésért és bevezetésért járó pontszám piaci átlagával egyenlő vagy annál magasabb pontszámot értek el az értékelés során."

"Az innovatív, bevált és hatékony hálózatbiztonsági megoldásokat kínáló Hillstone Networks elkötelezett aziránt, hogy kimagasló ügyfélélményt biztosítson ügyfelei számára" - jelentette ki Tim Liu, a Hillstone Networks társalapítója és technológiai vezetője. "Az, hogy munkánkkal kiérdemeltük a 'Customers' Choice' megkülönböztető elismerést, véleményünk szerint igazolja elkötelezettségünket aziránt, hogy ügyfeleinknek kivételes szolgáltatást nyújtsunk és hatékony támogatással elégítsük ki a vállalataik biztonságával kapcsolatos igényeiket."

A Gartner Peer Insights hálózati tűzfalakról készített, 2022. február 28-i állapotot tükröző, "Voice of the Customer" című jelentésében a Hillstone Networks-szel kapcsolatosan tett legfontosabb megállapítások közé tartoznak a következők:
     -    A Hillstone Networks 100 százalékban "hajlandó vagyok ajánlani" minősítést kapott felhasználóitól.
     -    A felmérésben részt vevő Hillstone felhasználók 85 százaléka 5 csillagból 5-öt adott a vállalatnak.
     -    A Hillstone Networks által nyújtott támogatási élmény (Support Experience) 94 vélemény alapján egy 5-ös skálán 4,9 pontszámot kapott.
     -    A Hillstone Networks által nyújtott értékesítési élmény (Sales Experience) 93 vélemény alapján egy 5-ös skálán 4,9 pontszámot kapott.

A Gartner Peer Insights hálózati tűzfalakról szóló, 2022. évi "Voice of the Customer" című jelentését ide kattintva (https://www.hillstonenet.com/gartner-peer-insights-2022/) olvashatja el.

A globális viszonylatban több mint 23000 ügyféllel rendelkező Hillstone Networks arról ismert, hogy "valódi védelmet biztosító termékeket kínál." A cég intuitív megoldásai a következő területeket fedik le: SD-WAN (szoftveralapú, nagy kiterjedésű hálózat), ZTNA (nulla bizalom elvén alapuló hálózati hozzáférés), adatközpont-mikroszegmentáció, CWPP (felhőbeli munkaterhelést védő platform), NDR (hálózati felderítés és ellenintézkedések), valamint XDR (kiterjesztett felderítés és ellenintézkedések). A Hillstone Networks a Gartner hálózati tűzfalakra vonatkozó mágikus kvadránsában (Magic Quadrant™) "Visionary" (Látnok) minősítést ért el, és már nyolc egymást követő éve szerepel a minősítést elnyerők közt.

Gartner, Gartner Peer Insights 'Voice of the Customer': Network Firewalls, Peer Contributors, 29th April 2022. *

Gartner, Magic Quadrant for Network Firewalls, By Rajpreet Kaur, Jeremy D'Hoinne, Nat Smith, Adam Hils, 1 November 2021

A Gartner és a Magic Quadrant a Gartner, Inc. és/vagy amerikai egyesült államokbeli vagy nemzetközi leányvállalatai bejegyzett védjegye, amely e sajtóközleményben a Gartner engedélyével kerül felhasználásra. Minden jog fenntartva. (folyt.)



2022. május 12., csütörtök 13:52

A Hillstone Networks a Gartner® Peer Insights™ hálózati tűzfalakról szóló, "Voice of the Customer" c. elemzése alapján már a harmadik egymást követő évben került az "Ügyfelek választottja" megkülönböztető címet kiérdemlő vállalkozások közé (2. rész)
    Santa Clara, Kalifornia állam, USA , 2022. május 12., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Gartner Peer Insights-ról tudni kell …

A Gartner Peer Insights jelentéseiben szereplő megállapítások a különféle végfelhasználóknak tapasztalataikon alapuló véleményét tükrözik, és nem tekintendők tényszerű megállapításoknak, illetve nem tekintendők a Gartner vagy leányvállalatai nézeteit tükröző megállapításoknak. A Gartner nem hagyja jóvá az itt említett publikációkban leírt beszállítókat, termékeket vagy szolgáltatásokat, és nem vállal garanciát (legyen az kifejezett vagy vélelmezett) a publikációk tartalmát illetően (ideértve azok pontosságát és teljességét), illetve az azokban szereplő termékek vagy szolgáltatások értékesíthetőségét vagy adott célra való felhasználhatóságát illetően.

A Peer Insights a Gartner, Inc. és/vagy amerikai egyesült államokbeli vagy nemzetközi leányvállalatai bejegyzett védjegye, amely e sajtóközleményben a Gartner engedélyével kerül felhasználásra. Minden jog fenntartva.

A Gartner Peer Insights Customers' Choice jelentések egy megfelelően dokumentált módszerrel feldolgozott adatokat tartalmaznak, valamint a végfelhasználók szubjektív véleményét és az általuk adott minősítéseket; a jelentések nem tekintendők úgy, mint amelyek a Gartner vagy leányvállalatai nézeteit tükrözik, illetve mint amelyek tartalmát a Gartner vagy leányvállalatai jóváhagyták.


Amit a Hillstone Networks-ről tudni kell …

A Hillstone Networks jól bevált infrastruktúravédelmi megoldásai olyan transzparenciát és adatokat biztosítanak a vállalkozások és szolgáltatók számára, amelyek lehetővé teszik a többrétegű és többfázisú kiberfenyegetések átfogó felderítését, működésük megértését és ez alapján a gyors ellenintézkedések meghozását. Az ágazatvezető elemzők és neves globális vállalatok által egyaránt elismert Hillstone már a felhő legszélétől kezdve biztosítja a védelmet ügyfelei számára, és mindezt kedvező teljes életút költség mellett. További információkért látogasson el a következő internetes címre: www.hillstonenet.com !

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220510005419/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Zeyao Hu
+1 4085086750
inquiry@hillstonenet.com


Forrás: Hillstone Networks


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.