OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. május 12., csütörtök 14:03

A VOOPOO egy híres graffitiművész közreműködésével elkészítette a világ legnagyobb vape graffitijét
    London, 2022. május 12., csütörtök (OTS) - A "Spark Your Life" című zeneszám kiadását követően az egyik vezető e-cigaretta márka, a VOOPOO ismét a határokat feszegeti: felkérte a világhírű graffitiművészt, Woskerskit, hogy az utcai művészet eszközeinek alkalmazásával, egy tőle megszokott, nagy hatású graffiti megalkotásával gyönyörködtesse a járókelőket.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220509006281/en/

A hatalmas végtelen jel létrehozásának több ezer ember volt szemtanúja

A világszerte ismert e-cigaretta márka, a VOOPOO márkája szimbólumához, a végtelen jelhez híven folyamatosan keresi az újítási lehetőségeket, és újabb és újabb ágazatok közti együttműködési projekteket és gyorsan irányadóvá váló ágazati trendeket indít el. Ezúttal a VOOPOO márka egy jól ismert graffitiművésszel, Woskerskivel való együttműködés révén került rendkívül egyedi, modern stílusban történő ábrázolásra. A művész tökéletes egyensúlyt valósított meg a művészi kifejezés és a márkaimázs közt, és műve különleges, innovatív élményt kínál a fogyasztók számára.

A VOOPOO márka szimbólumát, a végtelen jelet felhasználva Woskerski lenyűgöző kreativitást tanúsítva megalkotott egy hatalmas graffitit, amelynek középpontjában a VOOPOO új terméke, az Argus GT 2 látható, és amely tökéletes egységbe foglalja az e-cigarettát és a márka szimbólumát. Ugyanakkor jellegzetes energiájával és bájával a graffiti remekül illik a londoni Leake Street alagút utcarajzai közé is. Az alkotási folyamat több ezer embert vonzott, és az internet számos influenszere élő streamet indított, hogy kapcsolatba lépjen a VOOPOO rajongóival.

A trendeket befolyásoló influenszerek és a felhasználók elárasztották az Internetet a végtelen jellel

Hozd tűzbe magad ("Spark Your Life") és tegyél még ennél is többet. A VOOPOO, amelynek termékei igen népszerűek a világ minden táján, ikonikus márkaszimbólumával megérintette a felhasználók szívét. A VOOPOO londoni graffitijén szereplő hatalmas végteIen szimbólumot egy másik művész is megörökítette nemrégiben Indonézia fővárosában, Jakartában, a Kalijodo Parkban. A jakartai graffitit szintén számos indonéz rajongó tekintette meg, és rendkívül meglepő módon a TikTok közösségi platformon és a VOOPOO rajongói klub alkalmazásában Indonéziában az Internet hírességei és felhasználók ezrei posztolták a végtelen szimbólumról készített saját alkotásaikat, kifejezve szeretetüket a márka iránt a VOOPOO termékei és saját festményeik bemutatásával.

A "Spark Your Life" című zeneszám kiadásával, egy TikTok kihívás elindításával és a végtelen szimbólumot ábrázoló, egyesült királyságbeli és indonéziai graffiti megalkotásával a VOOPOO idén is újabb határokat lépett át ,és az e-cigaretta ágazatban érvényesülő trendek irányadójává vált. Vajon mi lesz a VOOPOO következő nagy dobása?

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220509006281/en/

Kapcsolat:
Nical Zhang
Email: nical.zhang@voopootech.com
Telefon: +86 16635003093


Forrás: Shenzhen Woody Vapes Technology

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.