OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. május 16., hétfő 09:35

A Kazinczy Ferenc könyvpályázat keretében 2022-ben magánszemélyek, oktatási intézmények és könyvtárak is kaphatnak támogatást a TINTA Könyvkiadótól
    Budapest, 2022. május 16., hétfő (OTS) - A TINTA Könyvkiadó, mint a legnagyobb magyar szótárkiadó 3,5 millió Ft-os keretösszeggel kiírta a Kazinczy Ferenc 2022. könyvpályázatot magánszemélyek, oktatási intézmények és könyvtárak részére. A pályázat célja a közkönyvtárak és a családi könyvtárak bővítése, ellátása új, korszerű könyvekkel.

    A kiíró kötelezettséget vállal, hogy a pályázatba bevont 38 szótár, nyelvkönyv és kézikönyv közül a pályázók által megpályázott könyvek teljes árának felét támogatásként átvállalja.
A Kazinczy Ferenc könyvpályázatra 2022. május 16-tól 2022. június 16-ig folyamatosan nyújtható be pályázat.
A pályázaton induló magánszemély, oktatási intézmény vagy könyvtár a pályázat kiírásában szereplő könyvek közül a pályázati adatlapon megpályázhatja az 50%-os pályázati áron beszerezni kívánt kiadványokat.
Egy pályázó 10.000 Ft és 200.000 Ft közötti pályázati támogatást igényelhet.

A pályázati adatlap és a felhívás letölthető innen:
https://www.tinta.hu
Információ, tel.: (1) 371 05 01

Kiss Gábor
igazgató-főszerkesztő
TINTA Könyvkiadó
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.