OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. május 18., szerda 09:00

Alternatív fűtési megoldások
    Budapest, 2022. május 18., szerda (OTS) - A Media12 kiadó ismét megrendezi az ELEKTROMOS FŰTÉS KONFERENCIA és KÉPZÉS-t, melynek célja az elektromos fűtési rendszerekkel kapcsolatos naprakész információk szolgáltatása, kitérve a kialakult világpolitikai helyzet esetleges piaci hatásaira is.

        Időpont: 2022. május 25. szerda
     Helyszín: Flashback stúdió, F5-ös terem. 1033 Budapest, Bogdáni út 1.

A rendezvény a Budapest Nappal Hajtva projekt támogatásával valósul meg, a részvétel minden résztvevő számára ingyenes.
Tervezett program és regisztráció: https://www.media12.hu/efutes/

Kapcsolattartó:
Dóri Bence projektkoordinátor
Telefon:  06 30 484 0184
E-mail: doribence@mernokmedia.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.