OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. május 24., kedd 16:00

Sajtómeghívó
    Budapest, 2022. május 24., kedd (OTS) - A Media12 tisztelettel meghívja a sajtó képviselőit Elektromos Fűtés Konferencia és Képzés rendezvényére.

        Időpont: 2022. május 25.
     Helyszín: Flashback stúdió, F5-ös terem. 1033 Budapest, Bogdáni út 1.

A rendezvény a "Budapest - Nappal hajtva" projekt támogatásával valósul meg, a részvétel minden résztvevő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött (https://www.media12.hu/efutes/).
A rendezvényre a sajtó képviselőit büféebéddel, az esemény után pedig interjúkészítési lehetőséggel várjuk.

Interjúkérelem:
Szilágyi László
Kiadóvezető, VGF&HKL
E-mail: szilagyi.laszlo@mernokmedia.hu
Mobil: 06 20 557 6871
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.