OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. június 25. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. május 27., péntek 12:15

Öt éve a világ legelismertebb víziközmű-szolgáltatói közt a Fővárosi Vízművek
    Budapest, 2022. május 27., péntek (OTS) - Továbbra is "A világ kiemelkedő víz- és szennyvízszolgáltatóinak" előkelő társaságában

    2017-ben a Madridban rendezett Víz Világtalálkozón vehette át a Fővárosi Vízművek a legmagasabb, arany fokozatú szolgáltatói tevékenységi színvonal ("Gold Standard for utility perfomance") teljesítését jelképező kitüntető díjat. Immár öt éve, hogy a társaság jogosulttá vált az ezzel járó "Member of the Leading Utilities of the World Network" (A világ kiemelkedő közmű üzemeltetőinek tagja) cím viselésére.

A cím elnyerésénél talán még nagyobb elismerés és megtiszteltetés, hogy az elmúlt öt év teljesítménye alapján meg tudtuk őrizni helyünket a legkiválóbb víziközmű-szolgáltatók társaságában.

Minden munkatársunkat elismerés illeti, aki munkájával, tudásával hozzájárul alapszolgáltatásunk színvonalának megőrzéséhez, társaságunk hazai és nemzetközi ismertségének és elismertségének növeléséhez.

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.