OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 1., szerda 12:52

Az ICCPP ODM+ bemutatta a digitális kutatási és fejlesztési stratégiájának eredményeként megszületett, egyszer használatos, több kategóriában is alkalmazható kerámia tekercsét (1. rész)
    Birmingham, Anglia, 2022. június 1., szerda (Business Wire/OTS) - Az ICCPP 2022. május 27-én a Birminghamben megrendezett Vaper Expo UK kiállításon bemutatta teljes kerámiafűtőszál-termékcsaládját, ideértve az egyszer használatos kerámia tekercset, amely egy új, a cég "Digitális átalakulási" (Digital Transformation) stratégiájának végrehajtása során kialakított, a globális e-cigaretta-ágazatban új korszakot nyitó kategóriát képvisel.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220528005017/en/

Most első alkalommal az ICCPP csoportként állította ki termékeit a rendezvényen, ahol bemutatta márkás ODM+ (eredeti tervezést végző kivitelezői) megoldását és az összes kategóriát lefedő kerámia tekercsét. Az ICCPP Gene Tree technológia alkalmazásával készült kerámia tekercse az ODM+ üzletághoz fog tartozni, és célja az ágazat erőteljesebb fejlődésének elősegítése. A kerámia tekercs, amely az ICCPP elsőként kiadott terméke azóta, hogy elindította digitális stratégiáját az SAP és a PwC támogatásával, minden bizonnyal etalon lesz a globális e-cigaretta-ágazatban.

Áttörés: kerámia tekercs az egyszer használatos és egyéb kategóriákba tartozó termékekhez

Az, hogy egy vállalat milyen technológiát alkalmaz a kerámia tekercs előállítására, a vállalat technológiai fejlettségének kulcsfontosságú jelzője az e-cigaretta-ágazatban. Az ICCPP 2019-ben kezdett el foglalkozni a kerámiatekercs-előállítási technológiákkal, amikor létrehozott egy, az ún. "Peacock Programban" részt vevő tehetséges szakemberek által vezetett kutató/fejlesztő csapatot azzal a céllal, hogy ágazatvezető színvonalat érjen el a harmadik vagy negyedik generációs kerámia tekercsek terén, ötödik vagy hatodik generációs tekercseivel pedig minden szempontból felülmúlja a többi ágazati szereplő hasonló termékeit.

Az ICCPP, mely elkötelezett a porlasztó technológia terén való vezető pozíció elérése iránt, nanokristályos (NC) anyagainak és műszaki újításainak köszönhetően természetes és kellemes "gőzölési" élményt kínál ügyfeleinek. A vastagfilmtől kezdve a vékonyfilmig, a fűtőszálas fűtéstől kezdve a felületfűtésen át a szilárd fűtésig az ICCPP NC kerámia porlasztó technológiája folyamatosan optimalizálásra került a tekercs adatmodellje alapján, és az eredményeket felhasználó kutató csapat egyre több tapasztalatra támaszkodhatott az e-cigarettatekercs-gyártás gyenge pontjainak kiküszöbölése érdekében folytatott munkája során. Az újonnan kidolgozott Gene Tree vékonyfilm technológia öt technikai előnyt is biztosít, nevezetesen a következőket: pormentesség, nagyobb biztonság, nagyobb finomságú porlasztás, hosszabb élettartam és jobb íz.

A kutató csapat folyamatos erőfeszítéseinek eredményeként az ICCPP nemrégiben kiadta a Gene Tree filmtechnológia új generációját és termékalkalmazásait, amelyek a korábbi, harmadik generációs kerámia tekercshez viszonyítva jobb ízt és hosszabb tekercs-élettartamot biztosítanak, továbbá növelik a termék megbízhatóságát és természetes, kellemes vapelési élményt kínálnak a felhasználók számára.

Az ICCPP hamarosan megjelentet egy egyszer használatos terméket is, amely szintén a Gene Tree kerámia technológiát hasznosítja, és amely hosszabban tartó ízt, több slukkot, jobb ízvisszaállítást biztosít, megbízhatóbb, és az új ágazati mérföldkőnek számító, merőben új felhasználói élmény révén forradalmasítja az ágazatot.

"Digitális + technológiai innováció" az ODM+ digitális megoldás biztosítása érdekében

Az ICCPP technikai téren birtokolt alapvető előnyei a tudományos és technológiai innovációba való jelentős befektetéseinek köszönhetők. Május 26-án az ICCPP sencseni központjában bejelentette "Digitális átalakulási projektjének" hivatalos elindítását, és ezzel a világ első e-cigaretta-ágazati nagyvállalata lett, amely együttműködik az SAP-val és a PwC-vel. Ennek köszönhetően az ICCPP vezető szerepet fog játszani az ágazatnak a digitális átalakulás szakaszába való átlépésében.

A digitális stratégia a vállalat összes digitális újítását lefedi, ideértve a kutatás/fejlesztés, gyártás, export, tengeren túli marketing, stb. területén bevezetett újításokat. A jövőben az ICCPP egy példa nélkül álló, "zárt digitális kört" hoz létre és újfajta digitális versenyképességet valósít meg a digitális kutatás/fejlesztés, digitális gyártás, digitális marketing bevezetése és a digitális fogyasztói élmény lehetővé tétele révén. A "digitális + technológiai innováció" lesz az ICCPP alapvető versenyelőnye, amely magába foglalja a digitalizálást + chipeket, digitializálást + illatokat és a digitalizálást + okos gyártást. "A vállalat a digitalizálás segítségével viszi előre a fejlesztést, és a digitalizálás eredményeként új értéket teremt." A digitális átalakulás révén a vállalat nagyobb mértékben járul hozzá az ágazat sikeréhez és a fogyasztók igényeinek globális szintű kielégítéséhez.

A kerámia tekercs kifejlesztése érdekében az ICCPP szimulálta a porlasztási hatást egy adatmodell felállításával és olyan paraméterek hozzáadásával, mint az interfész és a méret, annak érdekében, hogy minták legyártása nélkül megtalálhassa az optimális konfigurációt és így felgyorsítsa a termékfejlesztést és a termékek piaci megjelentetését. Jelenleg az ICCPP több hosszú távú tervvel rendelkezik az újratölthető és egyszer használatos kerámia tekercsekkel kapcsolatosan, és legalább 5 fontos tengeren túli ügyféllel írt alá együttműködési szándéknyilatkozatot.

E vezető vállalat küldetésének tekinti azt, hogy globális szinten technikai újításokkal szolgálja az ügyfeleket. (folyt.)



2022. június 1., szerda 12:52

Az ICCPP ODM+ bemutatta a digitális kutatási és fejlesztési stratégiájának eredményeként megszületett, egyszer használatos, több kategóriában is alkalmazható kerámia tekercsét (2. rész)
    Birmingham, Anglia, 2022. június 1., szerda (Business Wire/OTS) -

    
Az ICCPP tudatában van annak, hogy manapság az ügyfeleknek nincs többé szükségük a hagyományos, eredeti tervezést végző kivitelezőkre (ODM-ek), hanem főként a márkás ODM+ szolgáltatást kínáló cégek iránt érdeklődnek. Ezért a vállalat elindította új stratégiai partnerségi programját (amelynek részét képezi a márkapozícionálás, a felhasználói viselkedésre vonatkozó adatok gyűjtése, a terméktervezés, a termékfejlesztés és a termékértékesítés utáni szolgáltatások) azzal a céllal, hogy segítse az ügyfeleket a termék-testreszabás új korszakába való belépésben.

Az ICCPP elsősorban azt ígéri ügyfeleinek, hogy ellátja őket a legújabb technológiai alkalmazásokkal és ugyanolyan technológiát biztosít számukra, mint az ICCPP saját márkái számára, vagy akár még annál jobbat is. Másodsorban az ICCPP ígérete szerint a stratégiai együttműködés keretében meg fogja osztani csúcstechnológiát képviselő újításait a teljes ágazattal, ideértve a laboratóriumokat és intézeteket, automatizált gyártóüzemeket, tengeren túli felhasználói adatelemzőket és globális marketing szolgáltatókat. Az ICCPP-nek ez az ígérete széles körű és sikeres tengeren túli tevékenységén, valamint azon képességén alapul, hogy ügyfelei számára a szolgáltatások teljes körét egyedüli, egyetlen szolgáltatóként tudja biztosítani. Annak érdekében, hogy biztosítsa az ügyfelek számára a megfelelő eszközöket, az ICCPP elkötelezett két globális platform (egy teljesen nyitott, Android-szerű vape technológiai platform és egy több év során a tengeren túl gyűjtött tapasztalatokon alapuló, globalizációs platform) kiépítése iránt.

A digitális átalakulást követően az elsőként létrehozott stratégiai kerámia tekercs kategória a termékek teljes köréhez adaptálható. Az ágazat legmodernebb technológiáit alkalmazó megoldás minden bizonnyal új vape kategóriát hoz létre, javítja a felhasználói élményt és megváltoztatja a piac szerkezetét. Egyrészt az ICCPP ODM+ üzletágában szintén megvalósításra kerül a digitális átalakítás és a teljes operatív rendszer hatékonyságának növelése, ideértve a piaci felmérésket, a kutatást és fejlesztést, a terméktervezést, termékrendelést és -szállítást, valamint az értékesítés utáni szolgáltatásokat; másrészt a vállalat szoros együttműködést alakít ki a globális ügyfelekkel a kerámia tekercs tekintetében. Ez idáig az ICCPP a kerámia tekercs technológiával kapcsolatosan több fő tengeren túli ügyféllel is együttműködési szándéknyilatkozatot írt alá. Az ICCPP várakozásai szerint további meglepetésekkel szolgál majd a globális vevőknek, és a jövőben átstrukturálja a piacot.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220528005017/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok: Tingkai Xu, Senior PR Manager
Mobil: 15957944779
Email: kai@voopootech.com


Forrás: ShenZhen Woody Vapes Technology Co., Ltd.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.