OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 8., szerda 12:59

Új magyar krimi és Vasarely-életrajz a Könyvhéten
    Budapest, 2022. június 8., szerda (OTS) - A Prae Kiadó tizennégy könyvvel jelentkezik az Ünnepi Könyvhéten. Könyvbemutatókat a Kis Présházban tart, standja a Vigadó téren van, ahol szerzői dedikálnak.

    
Mátyás király korában játszódik Gráczer L. Tamás A háromfa hölgye című krimije, melyben egy hóhér keresi az igazságot. A regényben a koronázásra készülő, középkor végi Buda elevenedik meg zsibongó piacaival és utcáival, ragyogásával és nyomorával, bűnre csábító nőivel, ügyeskedő politikusaival, a társadalom kitaszítottjaival és a korszak számos, közismert alakjával. A regény A budai hóhér sorozat első kötete.

Victor Vasarely nem ismeretlen a magyar művészetkedvelők előtt. Vasarely regényes évszázada című könyvében unokája, Pierre mégis tud újat mondani a mester életéről az alkotóról, aki mindenben izgalmas lehetőséget talált.

A Vadlovak című természetfilm nyomán a gyerekek számára Árkus, a csikó címmel jelenik meg Molnár T. Eszter író Török Zoltán rendező illusztrált mesekönyve.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.