OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. június 13., hétfő 10:51

Nemzetközi Sugárvédelmi konferencia (IRPA) zajlott Magyarországon
    Budapest, 2022. június 13., hétfő (OTS) - Európa legnagyobb sugárvédelmi témájú konferenciája kezdődött 2022. május 30-án a Budapest Kongresszusi Központban, amely 2022. június 3-ig tartott.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220613_001.jpg

A négyévente megrendezésre kerülő európai IRPA kongresszuson közel négyszázötven kutató oszthatta meg legújabb eredményeit 14 különböző témában.
A konferencia jelmondata volt: "sugárvédelem mindenkinek".

A szervezők egyértelmű célja az volt, hogy bevonják a különböző területek szakembereit és felhívják a figyelmet a sugárvédelem fontosságára. A sugárvédelemhez kapcsolódó újdonságok különösen azon szakemberek számára fontosak, akik sugárterápiával, nukleáris medicinával, atomerőművek üzemeltetésével, építésével vagy éppen űrdozimetriával foglalkoznak. A tradicionális sugárvédelmi előadások mellett a konferencia külön szekcióban foglalkozott az oktatással és képzéssel, a radioaktív hulladékok kezelésével, a sugárvédelemhez kapcsolódó etikai kérdésekkel, valamint a nem ionizáló sugárzások - például az 5G hálózatok - kockázatával, egészségi hatásaival. Az ötnapos rendezvényen szóbeli és poszter előadások, kerekasztal beszélgetés, szakmai kirándulások, az ipari partnerek kiállításai és számos kísérőrendezvény színesítette a programot.

További részletek a konferencia honlapján olvashatók:
http://irpa2022.eu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.