OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 13., hétfő 15:40

Üzemanyagkút modern üzleti kihívásokhoz való fejlesztése az EN GROS Kft.-nél
    Akasztó, 2022. június 13., hétfő (OTS) - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban című program keretében az EN GROS Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 144,50 millió forint összköltségű projekt megvalósítására 101,15 millió forint összegű, feltételesen vissza nem térítendő támogatási összeget nyert el az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzat forrásaiból.

    Az EN GROS Kft. közel 30 éve működő családi vállalkozás, amely jelen pályázattal Akasztón, a székhelyén és egyben telephelyén, a megvalósulási helyszínen a gépjármű üzemanyag kiskereskedelmi tevékenységét és kapcsolódó szolgáltatásait fejleszti a következő két év folyamán.

A projekt keretében egy új 226 m2 alapterületű benzinkút kiszolgáló épületet szeretne felépíteni a már meglévő épület folytatásaként. Az ingatlanfejlesztéssel kialakítana egy korszerűbb, modern, színvonalas shopot, a kor igényeinek megfelelő WC, mosdó és zuhany helyiséget, valamint raktárhelyiségeket. A shop termékeinek tárolását és raktározását egy beszerzendő R3000 polcos állványrendszer segítségével végezzük. A tetőre szerelt megújuló energia - napelemes rendszer szolgálja az épület és a beszerzendő eszközök áramellátását, csökkenti a hálózati áramfogyasztást és a felmerülő rezsiköltségeinket.
Egy feltűnő, piros ledes árkijelzővel felállított totemoszlop is beszerzésre kerül, amely felhívja a figyelmet a töltőállomásra.
Az új Petrolmat önkiszolgáló üzemanyagkút berendezés lehetővé teszi, hogy a nap bármely szakában vendégeink saját maguk is ki tudják szolgálni magukat sorban állás nélkül, időt spórolva.
Egyre több elektromos autó kerül forgalomba, azonban a töltésükre rendelkezésre álló töltőállomások még csak nagyon kevés helyen elérhetőek. Ezt figyelembe véve egy elektromos DC töltőállomás Raption 50 beszerzését is tervezzük, ezzel elérve egy új technológia fejlesztését.

A töltés ideje alatt vendégeinknek lehetősége nyílik a többi szolgáltatásunk (pl étterem) igénybevételére. A beszerzendő kétkaros automata kávégép a megnövekedett igények kielégítését szolgálná. További kapcsolódó szolgáltatásként meglévő kézi autómosónkat is fejlesztjük egy Kärcher melegvizes magasnyomású mosóval.
Ezenfelül üzleti felhőszolgáltatás és IKT képzés igénybevételére is sor kerül, ami maximálisan kiegészíti és támogatja a cég működéséhez szükséges ismereteket.
A 101,15 millió forint európai uniós támogatás segítségével összességében a tankolás, meleg étel és ital kiszolgálása mellett a higiéniai igények kielégítésének is kulturált helyet kívánunk biztosítani vendégeinknek, mindezt egy helyen, egy megállással tudják megtenni 0-24 óra időszakban a pénzérmével történő önkiszolgáló technológiának köszönhetően.

A fejlesztés eredményeként kapacitásunk bővítését tervezzük, szolgáltatásunk színvonalát és versenyképességünket szeretnénk javítani, mellyel árbevételünk és a bruttó hozzáadott érték növekedésére számítunk.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt a www.engros.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Suhajda Imre
Elérhetőség (email: engros@t-online.hu tel.:+36 (78) 451-261)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.