OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 14., kedd 09:37

Ma indul a Disney+ Magyarországon (1. rész)
    Budapest, 2022. június 14., kedd (OTS) - Az előfizetők egy platformon férhetnek hozzá a Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic és a Star legnépszerűbb filmjeihez, sorozataihoz - Ma indul Magyarországon a The Walt Disney Company streaming szolgáltatása, a Disney+.

    Több mint 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív saját gyártású alkotással az előfizetők egy platformon férhetnek hozzá a Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic és a Star legnépszerűbb történeteihez. A június 14-ei induláskor érvényes standard árakat havi 2490 forintban, az éves előfizetést 24?900 forintban állapították meg.

Ahogyan már korábban bejelentették, az előfizetők már az indulástól hozzáférhetnek a "Boba Fett könyve" és "A mandalóri" mindkét évadához. Emellett a Disney+ lesz az otthona a teljes Skywalker-szagának, hiszen a Star Wars mind a kilenc epizódját streamelni lehet majd a szolgáltatáson.

A szuperhősök rajongói szintén már az indulástól több mint 40 Marvel-filmhez férhetnek hozzá, köztük az Oscar-jelölt "Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája", az "Örökkévalók", a "Bosszúállók: Végjáték" és a "Marvel Kapitány" filmekhez, illetve több mint 40 Marvel-sorozathoz; így például a "Holdlovag", a "Loki" és a "WandaVízió" is elérhető lesz.  

Emellett az előfizetők számára elérhető lesz még több mint 300 Disney és Pixar alkotás, köztük a "Toy Story", a "Lelki ismeretek" és az Oscar-díjra jelölt "Luca"; a Walt Disney Animation Studios műtermeiből kikerült, Oscar-díjas, a rendkívüli Madrigal család történetét elbeszélő "Encanto"; valamint a rajongók által kedvelt "Jégvarázs" és "Jégvarázs 2.". A rajongók szintén streamelhetik az Oscar-díjas "Szörnyella" című alkotást, amelyben a legendás Szörnyella de Frászt Emma Stone alakítja, valamint a Disney "Dzsungeltúra" című filmjét.

A National Geographic dokumentumfilmjei közül az Oscar-díjas rendező és producer páros, E. Chai Vasarhelyi és Jimmy Chin rendezésében készült "A Mentőakció" és a "Free Solo - Mászókötél nélkül" olyan népszerű sorozatok mellett lesznek elérhetőek, mint a "Jeff Goldblum világa" és a "Gordon Ramsay: Új utakon".

Az általános szórakoztatás terén az előfizetők olyan tartalmakkal is találkozhatnak majd, mint például a rendkívül sikeres saját gyártású vígjátéksorozat, a "Gyilkos a házban", a "Pam & Tommy", a "The Kardashians", a "Királynők" és a Kenneth Branagh rendezésében és főszereplésével érkező "Halál a Níluson" című thriller. Ezek mellett, az előfizetők olyan ikonikus sorozatok évadjait is megtekinthetik, mint "A Simpson család", "A Grace klinika" vagy a "Feketék fehéren".

A Disney kínálatához való egyedülálló hozzáférésnek köszönhetően olyan szeretett klasszikusok mellett, mint a "Hamupipőke", az "Aranyhaj és a nagy gubanc", "A Hercegnő és a béka" és "A kis hableány", a legújabb kasszasikerek is elérhetőek lesznek, mint a "Raya és az utolsó sárkány". A Disney Csatorna több száz sorozata, rövidfilmje és különkiadása is streamelhető lesz, köztük a "Miraculous - Katicabogár és Fekete Macska kalandjai" és a "Phineas és Ferb".

A felhasználók kiváló képminőséget élvezhetnek majd, akár négy párhuzamos streamen, 4K videóminőségben, bizonyos filmek esetében, egyes műsorok esetén pedig beállítható az IMAX Enhanced funkció is A felhasználók ezen kívül akár hét különböző profil közül is választhatnak. Köztük szerepel a szülők számára készült gyerekbarát profil is, amely könnyű navigációt és az életkornak megfelelő, gyermekeknek szóló tartalmakat biztosít. (folyt.)



2022. június 14., kedd 09:37

Ma indul a Disney+ Magyarországon (2. rész)
    Budapest, 2022. június 14., kedd (OTS) -

        Megjegyzés a szerkesztőknek:
Képek:
https://dmedmedia.disney.com/disney-plus/media-kits
https://dam.gettyimages.com/thewaltdisneystudios/allaccess

Kép Copyright:
 © 2022 Disney és kapcsolódó entitásai

Elérhetőségek:
Facebook: https://www.facebook.com/DisneyPlusHU/  
    
A Disney+ szolgáltatásról
A Disney+ streaming megszámlálhatatlan népszerű és világszerte keresett film és sorozat otthona, kínálatában Disney, Pixar, Marvel, Star Wars és National Geographic alkotások egyaránt megtalálhatóak, csakúgy, mint a legendás "A Simpson család" és számos további sikerprodukció - de a választéknak egyes országokban az új általános szórakoztató brand, a Star is a részét képezi. A Disney+ a The Walt Disney Company legfontosabb streaming szolgáltatása, mely a Disney Media & Entertainment Distribution üzleti szegmenshez tartozik. A szolgáltatást igénylők megtekinthetik a Disney+ folyamatosan gyarapodó tartalomkínálatát, köztük egész estés filmeket, dokumentumfilmeket, élőszereplős filmeket, animációs sorozatokat és rövid formátumú tartalmakat. Kivételes helyzetéből adódóan a Disney+ precedens nélküli hozzáféréssel bír a Disney lenyűgözően gazdag mozi- és televíziós archívumához, valamint a The Walt Disney Studios legújabb alkotásait is a magáénak tudhatja; a Star választéka pedig a 20th Century Studios, a Disney Television Studios, az FX, a Searchlight Pictures és más stúdiók legfrissebb filmjeit kínálja. További információk a disneyplus.com oldalon, valamint a legtöbb mobiltelefonon és tévékészüléken elérhető Disney+ applikáción olvashatók.

Disney+ magyarországi sajtókontakt:
Bak Anita
Anita.X.Bak.-ND@disney.com

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.