OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 20., hétfő 12:10

Hatalmas siker Taksonyban!
    Taksony, 2022. június 20., hétfő (OTS) - Kiválóan szervezett csapatmunkával a betonEPAG Kft. 202 050 000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül a Pénzügyminisztérium, mint Támogató által 2021.06.11-én meghirdetett GINOP Plusz-1.2.1-21 felhívás alapján elkészített projektjével, miután Támogató a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02489 azonosító számú, "A betonEPAG Kft, modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztése." című támogatási kérelmet elbírálta, és támogatásra alkalmasnak minősítette.

    A betonEPAG Kft. 1985-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonú, kisméretű betonelemek gyártásával foglalkozó, dinamikusan fejlődő családi vállalkozás. A GINOP Plusz-1.2.1-21 felhívás alapján elkészített projekt kiemelt célja a vállalkozás technológiai felkészültségnek, versenyképességének és erőforrás-hatékonyságának javítása, a modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztéseken keresztül.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében Taksonyban, Pest megye egyik dinamikusan fejlődő településén, 202 050 000 forint európai uniós támogatás segítségével valósul meg. A Projekt európai unióval elszámolható összköltsége 449 000 000 forint. A fejlesztés eredményeként, a projekt keretében beszerzett új eszközök a meglévőkkel együtt termelési láncot alkotnak, üzembeállításukkal létrejövő kapacitásbővülés lehetővé teszi a meglévő tényleges piaci igények kielégítését, új piacok meghódítását. A többletbevételnek a vállalkozásba történő visszaforgatásával kiküszöbölhetők a további gyengeségek, ezáltal elősegítve a vállalkozás piaci pozíciójának, valamint versenyképességének javulását. A projekt a fentieken kívül 4 új munkahely létrehozásával hozzájárul a munkanélküliség csökkentéséhez, a foglalkoztatottság növeléséhez, figyelembe veszi a horizontális politikákat, növeli az esélyegyenlőséget, redukálja a környezet terheltségét. A projekt mind a vállalkozáson belül, mind azon kívül új projekteket generálva teljes mértékben eleget tesz a célcsoportok elvárásainak, így sikeressége és hosszú távú fenntarthatósága biztosított.

o a projekt tervezett befejezési dátuma 2023.08.15.

A projektről bővebb információt a www.betonepag.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Sebes András sajtóreferens elérhetőség
(telefonszám: +36 30 499 3184, e-mail cím: sebes.andras@betonepag.hu)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.