OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 27., hétfő 06:00

Danubius Rádió - Juventus Rádió - BDPST ROCK
    Budapest, 2022. június 27., hétfő (OTS) - Szintet lép a leghallgatottabb netes rockrádió, a "3 Tesó" legkeményebb tagja.

    Magyarországon is megtörtént az, amire az online rádiós világ régóta várt: egy igazi nagyágyú választott online rádiót stratégiai partneréül. Az online rádiózás térnyerése ezzel mára egyértelművé vált: az online rádiókkal egyre komolyabb piaci szereplőként kell számolni.

A Barba Negra, hazánk egyik legnagyobb, egész évben üzemelő koncerthelyszíne és a BDPST ROCK aláírta azt a megállapodást, amely a felek reményei szerint egy igen gyümölcsöző, hosszú távú együttműködés első állomása.
Már látható a változás a partnerek weboldalán, sőt: a koncerthelyszín dizájn-elemein is napokon belül megtörténik a váltás.
Mostantól a Barba Negra és a BDPST ROCK kölcsönösen eléri egymás közönségét, így népszerűsítve az élőzenét, elsősorban a rockzenét. Jegyjátékok hetente a legnagyobb sztárok koncertjeire, állandó programajánlók és dalpremierek hallhatóak majd a BDPST ROCK-on.

2022. június 27., Budapest
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.