OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. június 29., szerda 16:45

Kapacitás bővítés a Piramis Építőház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nél
    Göd, 2022. június 29., szerda (OTS) - A Piramis Építőház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2022.01.27-én pályázatot nyújtott be az Európai Unió által társfinanszírozott, a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretén belül megvalósuló GINOP Plusz-1.2.3-21 azonosítószámú felhívásra. A pályázatot a Pénzügyminisztérium, mint Támogató pozitívan bírálta el, így a Piramis Építőház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., mint Kedvezményezett 110,28 millió Ft feltételesen vissza nem térítendő támogatásban részesült. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg.

    A beruházás célja, hogy a vállalkozás bővítse az eszközparkját, amivel szeretné elérni a folyamatosan növekvő kereslet minél hatékonyabb kiszolgálását. A fa- és építőanyag kereskedelmi tevékenység hatékonyabbá tétele érdekében anyagmozgató berendezések kerülnek beszerzésre. Az európai uniós támogatás segítségével a vállalkozás megvásárol többek között rakodódarut, elektromos targoncákat, homlokrakodót.

Ezen kívül napelem telepítésre is sor fog kerülni, amivel a raktár energiafelhasználásának egy részét megújuló energiából tudja majd fedezni a vállalkozás. Ezzel jelentős költségeket tud megspórolni a cég, illetve a környezettudatosság és fenntarthatóság felé is tesz egy jelentős lépést.

A tárgyi beruházásokon túl a projekt keretében képzésen és tanácsadáson is részt vesz a vállalkozás. A rohamosan bővülő munkavállalói létszám indokolttá teszi szervezetfejlesztési tanácsadás igénybevételét, valamint ügyfélszolgálati kommunikációs tréningen való részvételt a minőségi és egységes ügyfélkiszolgálás biztosítása miatt.

A projekt megvalósítási helyszíne: 2132 Göd, Ady Endre út 121.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.12.31.

A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-03920


További információ kérhető:

Jóljárt Ildikó
joljart.ildiko@piramisepitohaz.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.