OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. szeptember 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. július 1., péntek 10:19

A ToxInfo Kft. újítása a biztonsági adatlapok jogszabályi megfelelőségének ellenőrzéséhez
    Budapest, 2022. július 1., péntek (OTS) - A jogszabályi környezet folyamatos monitorozása, jogszabályváltozás esetén a szükséges teendők meghatározása és legfőképp az érintett (és aktualizálandó) SDS-ek azonosítása a portfólióban folyamatos és megoldatlan problémát jelentenek az érintett cégeknek. Mindeddig.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220701_001.jpg

SDS Kontroll, új innováció a kémiai biztonságban

Az NKFI (Nemzeti Kutatási, Fejlesztési És Innovációs Hivatal) alapból támogatott projektünk során egy olyan új eljárást, illetve szolgáltatást hoztunk létre, amely lehetővé teszi nagyszámú SDS állomány monitorozását és jogszabályváltozás esetén az aktualizálandó biztonsági adatlapok körének meghatározását.

Minőségkommunikáció és valós idejű információk az SDS érvényességéről

Az SDS Kontroll Szolgáltatásunkban résztvevő biztonsági adatlapokra (külön kérésre) elhelyezünk egy QR-kódot tartalmazó minőségtanúsítási jelet (logót), amely egyértelműen kommunikálja a piac szereplői felé, hogy az SDS folyamatos minőség-ellenőrzés alatt áll.

A QR-kód beolvasásával a szállítói lánc bármely tagja valós idejű információt kaphat az SDS ellenőrző oldalunkon a biztonsági adatlap érvényességéről, jogszabályi megfelelőségéről.

Új szolgáltatásunk kifejlesztése a "Vegyi termékek valós idejű jogszabályi megfelelését biztosító minőségbiztosítási és tanúsítási rendszer létrehozása, a minőségbiztosítás gyakorlati megvalósításához a szakértői kontrollt biztosító online platform kifejlesztésével." projekt során valósult meg, amelyet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési És Innovációs Hivatal (NKFI) alap támogatott.

Az SDS Kontroll Szolgáltatás 2022. szeptember 15-től érhető el.

A 2020-1.1.1-KKV-START-2021-00352 számú projekt az Innovációs és Technológiai Minisztérium Nemzeti Kutatási Fejlesztési és Innovációs Alapból nyújtott támogatásával, a KKV START INNOVÁCIÓ (2020-1.1.1-KKV START) pályázati program finanszírozásában valósult meg.
A Projekt szerződött támogatási összege: 19 771 192 HUF

További információ:
Hirmann Ágnes
Koordinátor
Tel.: +36 70 335 8480

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.