OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. november 28. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. július 15., péntek 10:23

Team Kaáli siker a Kékszalagon is
    Budapest, 2022. július 15., péntek (OTS) - A klasszikus egyárbocos katamaránok idei balatoni versenyeit kivétel nélkül a Team Kaáli nyerte a Decision 35 svájci gyártmányú hajójával. Virág Flóra kormányossal az élén a nagyszerű formában lévő csapat hat versenyt nyert zsinórban.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220715_001.jpg

Az 54. Kékszalagon viszont ismét megjelent a felújított, teljesen más fizikai adottságokkal rendelkező kétárbocos 5050 katamarán és az erős szélben szinte csak önmagával és az idővel versenyezve rekord idő alatt, 7 óra 13 perc 21 másodperc ért célba.

Más hajóosztályokhoz hasonlóan a hagyományos  egyárbocos katamaránok is szoros küzdelmet vívtak egymással és egyéni pályarekorddal (8 óra 1 perc) ismét a Team Kaáli bizonyult a legjobbnak, ami az abszolút versenyben a második helyezést jelentette.

Nagy R Attila

30 555 9169
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.