OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. július 20., szerda 12:30

A Boomi elnyerte a Diverzitásért a legtöbbet tévő vezérigazgatóknak és a Karrierépítést legjobban támogató vállalatoknak ítélt díjat, és bekerült a legjobb 50 közé a legnagyobb vállalatok kategóriájában (1. rész)
    Chesterbrook, Pennsylvania állam, USA, 2022. július 20., szerda (Business Wire/OTS) - David Meredith már két egymást követő évben nyerte el a Diverzitásért a legtöbbet tévő vezérigazgatóknak odaítélt díjat; a többi 2022. évi nyertes közt szerepel többek közt a Microsoft és az Adobe vezérigazgatója - A díjakat azt követően kapta a szervezet, hogy egy 4 milliárd USA dollár értékű ügylet végrehajtásának eredményeként önálló vállalattá vált, és a közelmúltban a cég ügyfélköre gyors növekedésének támogatása érdekében több száz új Boomi csapattag felvételét célzó, globális erőfeszítései részeként új vezetőket nevezett ki

    Az intelligens összekapcsolhatóság és automatizálás terén az egyik vezetőnek számító BoomiTM július 19-én két díjat kapott a munkahelyi kultúrára és vállalati márkahírnévre fókuszáló, vezető platformtól, a Comparably-tól a legnagyobb vállalatok kategóriájában, amelynek további, 2022. évi díjazottjai közt olyan vállalatok szerepeltek, mint a Microsoft, az Adobe, az IBM, az Uber és a SADA. A több mint 1700 globális alkalmazott által (név nélkül adott) visszajelzések alapján a Diverzitásért a legtöbbet tévő vezérigazgatóknak (Best CEOs for Diversity) és a Karrierépítést legjobban támogató vállalatoknak ítélt díjat (Best Company for Career Growth) elnyerő Bloomi a diverzitás és a karrierépítés iránti elkötelezettsége és az e téren elért eredményei alapján bekerült az 50 legnagyobb vállalat közé.

     Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220719005282/en/

"Mi a Comparably-nál a munkahelyi átláthatóságot ismerjük el" - mondta Jason Nazar, a Comparably társalapítója és vezérigazgatója. "Ezek a díjak lehetővé teszik az alkalmazottak számára, hogy megosszák egyéni meglátásaikat vállalatuk kultúrájáról, és az elismerés révén felhívják a figyelmet azokra a vállalatokra, amelyek, ahogyan a Bloomi is, nagyszerű munkát végeznek és támogatják alkalmazottjaikat a sikerek elérésében."

A Comparably a nyerteseket a 70000 legnagyobb vállalat több mint 15 millió név nélküli alkalmazottjának értékelése alapján választotta ki. A Boomi alkalmazottjai szakmai fejlődési lehetőségeiket (mint például az érdemi előrelépést a pályájukon, a mentorálást és az értékes visszajelzéseket) igen magasra értékelték, így a Boomi bekerült a karrierépítés szempontjából a legjobb vállalatok közé. A Diverzitásért a legtöbbet tévő vezérigazgatóknak járó díj Boominak való odaítélésekor a Comparably a Boomi színes bőrű alkalmazottjainak Meredith-ről adott értékelését vette figyelembe. A 2022-ben Meredithnek ítélt díj már a második azután, hogy Meredith tavaly is megkapta ezt a fontos elismerést.

"A Boomi, amely kategóriájában vezetőnek számító, jelentős növekedést elérő, globális szoftverszolgáltató (SaaS) vállalat, arra törekszik, hogy folyamatosan világklasszis alkalmazotti élményt nyújtson a munkavállalóknak" - magyarázta Shawn Maurice, a Boomi humánerőforrás-igazgatója. "Tevékenységünket mottónkhoz ("jó emberek felvétele") híven, és a következő egyedi, alapvető értékeinknek megfelelően végezzük: "Tégy többet", "Segíts a másiknak", "Hozz létre fantasztikus dolgokat", "Vállald a felelősséget" és "Építsd ki a bizalmat". A Boomi sikere végső soron csapatunk tagjainak kezében van, ezért elsőrendű fontosságúnak tartjuk egy olyan környezet létrehozását és támogatását, amely segíti az alkalmazottak fejlődését és jóllétét, és arra bátorítja őket, hogy merész, innovatív, új megoldásokat találjanak a kihívások leküzdésére. Ezek a díjak igazolják a Boomi vállalati kultúrájának értékét, és megerősítenek bennünket abban, hogy továbbra is érdemes befektetni az emberekbe."

A felhőnatív, szolgáltatott integrációs platformok (iPaaS) úttörőjeként és kategóriavezetőjének számító Boomi ügyfeleinek száma nemrégiben átlépte a 20000-et, ami az iPaaS szolgáltatók közt a legnagyobb, ágazati rekordnak számító ügyfélbázist képvisel. A vállalat felhasználóinak folyamatosan növő száma meghaladja a 100000-et, globális hálózatába több mint 800 partner tartozik, és a globális rendszerintegrátorok (GSI-k) egyik legnagyobb körével rendelkezik az iPaaS területén. A Boomi ún. "low-code" (azaz az alkalmazásfejlesztést hagyományos, formális kódolás nélkül, főként grafikus eszközök használatával lehetővé tévő) platformja segíti a szervezeteket az összes ágazatban az adatalkalmazások összekapcsolásában, a munkafolyamatok hatékonnyá tételében és integráltabb ügyfélélmények biztosításában.

A Boomi már nyolc egymást követő éve szerepel vállalatintegrációs szolgáltatott platformként (Enterprise Integration Platform as a Service [EiPaaS]) a Gartner® mágikus kvadránsában (Magic Quadrant™).

A vállalat nemrégiben Gold Globee® díjat nyert a szolgáltatott platform (Platform as a Service [PaaS]) kategóriában, és a munkavállalók által előszeretettel választott vállalatként számos elismerést kapott, ideértve az Inc. Magazine Legjobb munkahelyek (Best Workplaces) listájára való felkerülést.

A Boomi csapatában elérhető, betöltendő pozíciók listájáért látogasson el a Boomi honlapján a careers aloldalra!

További információforrások
-    Ismerje meg a Boomiverse közösséget!
-    Kövesse a Boomit a Twitter-en, a LinkedIn-en, a Facebook-on és a YouTube-on!



2022. július 20., szerda 12:30

A Boomi elnyerte a Diverzitásért a legtöbbet tévő vezérigazgatóknak és a Karrierépítést legjobban támogató vállalatoknak ítélt díjat, és bekerült a legjobb 50 közé a legnagyobb vállalatok kategóriájában (2. rész)
    Chesterbrook, Pennsylvania állam, USA, 2022. július 20., szerda (Business Wire/OTS) -

    
A Gartner felelősségelhárítási nyilatkozata:

Gartner, Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service, Eric Thoo, Keith Guttridge, Bindi Bhullar, Shameen Pillai, Abhishek Singh, September 29, 2021

A Gartner nem hagy jóvá a kutatásairól készült publikációiban leírt egyetlen beszállítót/eladót, terméket vagy szolgáltatást sem, és nem tanácsolja a technológiákat használóknak, hogy csak a legmagasabb minősítést vagy egyéb elismerést kapó beszállítókat/eladókat válasszák. A Gartner kutatásairól készült publikációk a Gartner kutató szervezetének véleményét tükrözik, és nem tekintendők ténymegállapításoknak. A Gartner nem vállal garanciát (legyen az kifejezett vagy vélelmezett) e kutatások tartalmát illetően, ideértve az azokban szereplő termékek vagy szolgáltatások értékesíthetőségét vagy adott célra való felhasználhatóságát illető garanciát is. A GARTNER és a Magic Quadrant a Gartner, Inc. és/vagy amerikai egyesült államokbeli vagy nemzetközi leányvállalatainak bejegyzett védjegye vagy szolgáltatási neve, amely ebben a sajtóközleményben a cég engedélyével került használatra. Minden jog fenntartva. Megjegyzés: a Boomi 2014 és 2019 közt Dell Boomiként volt ismert.


Amit a Boomiról tudni kell…

A Boomi felhőnatív, egyesített, nyílt és intelligens platformján keresztül azonnal összeköt mindenkit mindennel. A Boomi szolgáltatott integrációs platformja (iPaaS) már több mint 20000 ügyfél bizalmát érdemelte ki világszerte gyorsaságáért, könnyű használatáért és alacsony teljes életút költségéért (total cost of ownership). Az adatok intelligens használatát elősegítő úttörőként a Boomi elképzelése az, hogy az ügyfelek és partnerek számára gyorssá és könnyűvé teszi az adatok felfedezését, kezelését és felhasználását, miközben összeköti az alkalmazásokat, folyamatokat és embereket a jobb és gyorsabb kimenetek elérése érdekében. További információkért látogasson el honlapunkra: http://www.boomi.com!


Amit a Comparably-ról tudni kell…

A Comparably a munkahelyi kultúrát és a vállalati márkahírnevet felmérő, vezető platform, amely 70000 vállalat több mint 15 millió alkalmazottjának név nélküli adott értékelését használja fel kutatásaihoz. Az alkalmazottak nemén, életkorán, tapasztalatain, ágazatán, lakóhelyén és tanulmányain alapuló, mintegy 20 különféle munkahely-kategóriába tartozó nagy, közepes és kisméretű vállalkozásokra vonatkozó, legátfogóbb adatbázissal rendelkező Comparably a munkáltatók minősítése céljára az egyik leggyakrabban használt SaaS platform, amely ugyanakkor megbízható információkkal szolgál a munkahelyi kultúráról és javadalmazásokról is. A Comparably tanulmányaira és éves Legjobb munkahely (Best Places to Work) díjaira vonatkozó további információkért látogasson el a következő weboldalra: Comparably News!


Amit a Comparably díjakról tudni kell…

A Comparably díjak (Comparably Awards) évente kiadásra kerülő díjak, amelyek a legjobb vállalatokat és vezérigazgatókat ismerik el 16 különféle munkahely-kategóriában az adott év során. 2017 végén való elindításuk óta a díjak mindig a cégek felméréskori alkalmazottainak visszajelzésein alapultak. Az alkalmazottak név nélkül értékelik vállalatukat a Comparably.com weboldalon egy 12 hónapos előző időszakra nézve. Az alkalmazottak 16 különféle munkahelyi témakörre vonatkozó, strukturált kérdésekre válaszolnak (igen/nem, igaz/hamis, 1-10-es skálán való besorolás és feleletválasztós kérdések). Minden válasz számszerű értékelést kap, és összehasonlításra kerül a hasonló méretű vállalatokra vonatkozó válaszokkal. A végső nyertesek több mint 70000 vállalat 15 millió alkalmazottja által szolgáltatott adatok alapján kerülnek kiválasztásra.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220719005282/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Kristen Walker
Global Corporate Communications
kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320


Forrás: Boomi


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.