OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. december 4. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2022. augusztus 2., kedd 09:25

Van képünk hozzá! - Pénteken kezdődik a Garten Balaton kortárs művészeti fesztivál
    Budapest, 2022. augusztus 2., kedd (OTS) - Kiállítások és vásár, tárlatvezetések, pódiumbeszélgetések, koncertek, színház, irodalmi programok, kertmozi és gyerekworkshop - negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Balaton északi partjának négy településén a Garten Balaton kortárs művészeti fesztivál, melynek megnyitóját augusztus 5-én 17 órakor rendezik a lovasi Nagy Gyula galéria kertjében.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220802_001.jpg

A tíznapos kiállítás- és rendezvényfolyam a kortárs képző- és fotóművészet köré szerveződik. Lovas, Felsőörs, Csopak és Alsóörs kiállítóhelyein és szabadtéri helyszínein 7 kiállítás és közel 40 program közül válogathatnak a vizuális művészetek szerelmesei augusztus 14-ig. A szervező Garten Kortárs Művészeti Alapítvány szakmai együttműködő partnere a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ és a Nagy Gyula Művészeti Alapítvány. Az esemény a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében valósul meg.

A lovasi Nagy Gyula galériában megrendezett képzőművészeti vásáron 50 hazai kortárs fiatal és feltörekvő művész több mint 200 alkotását tekinthetik meg a látogatók.
A lovaspályán 25 grafikus művész alkotásaiból nyílik szabadtéri plakátkiállítás, a Márffy Háznál Kása Béla indiai fotóiból nyílik kiállítás.

Csopakon a ZM&G galériában InVision címmel Verebics Ágnes egyéni kamarakiállítása látható, a Kultúrházban pedig Microdose címmel a fiatal művészeket tömörítő Skurc Group alkotásai.

A Capa Központ szervezésében Felsőörsön a Fotóudvarban és az alsóörsi Török házban több mint 25 fotográfus közreműködésével valósulnak meg az installatív köztéri fotókiállítások, egyéni fotótárlatok. Az idei tematika mentén bemutatott művek az étkezés és a fotográfia összefüggéseit vizsgálják.

Garten Balaton kortárs művészeti fesztivál
Lovas, Felsőörs, Csopak, Alsóörs - 2022. augusztus 5-14.
Részletes program és képzőművészeti katalógus a fesztivál honlapján. www.gartenbalaton.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.