OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. augusztus 4., csütörtök 11:08

A Midea a technológiai alapú átalakulás és a tengerentúli piacokon elért áttörések eredményeként a 245. helyre került a Fortune magazin 500 legnagyobb globális vállalatot felsoroló 2022. évi listáján
    Foshan, Kína, 2022. augusztus 4., csütörtök (Business Wire/OTS) - Megjelent a Fortune magazin 500 legnagyobb globális vállalatot felsoroló 2022. évi listája (2022 Fortune Global 500). A Midea Csoport (Midea Group), amely már hét egymást követő éve szerepel a listán, idén előrelépett a 245. helyre.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220731005072/en/

A Midea Csoport idén áprilisban adta ki 2021. évi éves jelentését, amely szerint a vállalat 343,4 milliárd kínai jüan összegű éves árbevétele, amely 2021-ben 20,06%-kal nőtt, a cégcsoport történetében az eddigi legmagasabb.
A Midea kitartóan folytatja a stratégiájában központi célként megjelölt "technológiai vezető szerep" elérését célzó munkáját, és ennek érdekében felgyorsította technológiai alapú átalakulását.

A Csoport kisebb vállalatokat kiszolgáló Smart Home (Okosotthon) üzletága elkötelezett aziránt, hogy a teljes otthonra kiterjedő okosotthon-berendezések, készülékek és szolgáltatások biztosította legjobb élményt nyújtsa a dolgok internetére (IoT) és mesterséges intelligenciát (AI) alkalmazó technológiákra támaszkodva.

A nagyobb vállalatok kiszolgálása érdekében a Midea egyrészt olyan üzleti területek fejlesztésére összpontosítja erőfeszítéseit, mint a robotika és az automatizálás, az építési technológiák, az energiagazdálkodás, az okosutazás és a Midea Healthcare (Midea egészségügyi ellátás), másrészt igyekszik továbbbvinni a Digital Innovation (Digitális Innováció) divízióhoz tartozó üzleti területek (mint például az Annto és a Midea Cloud) átalakítását és továbbfejlesztését.

A Midea arra törekszik, hogy e megközelítés alkalmazása révén elérje alapvető célját, azaz egy eredetileg háztartási berendezéseket és eszközöket előállító vállalatból innovációvezérelt, technológiai vállalatcsoporttá váljon.

A Midea Industrial Technology (Ipari Technológiai) egysége zöld energiába és precíziós termékek előállításába fektet be, és olyan márkákat működtet, mint a GMCC, a Welling, a HICONICS, a SERVOTRONIX, stb.

Digitális építőipari szolgáltatási platformján keresztül a Midea Building Technologies (Építési Technológiák) divíziója teljes körű, intelligens, digitális és alacsony szén-dioxid-kibocsátású megoldásokat kínál.

A Robotics & Automation (Robotika és Automatizálás) divízió ipari robotikai megoldások, automatizált logisztikai rendszerek és a jövő gyártási területein alkalmazható erőátviteli rendszerek biztosítására összpontosítja erőfeszítéseit, továbbá egészségügyi ellátási megoldásokat, szórakoztatóipari termékeket, újfajta fogyasztási cikkeket, stb. kínál ügyfeleinek.

A Digital Innovation (Digitális Innováció) üzletág a vállalkozások digitális átalakulását szolgáló megoldásokat és szolgáltatásokat nyújt.

Továbbá a Midea keresi az áttörési lehetőségeket a tengerentúli piacokon is; nemrégiben a COSCO tulajdonában lévő CSP Abu Dhabi megállapodást írt alá a Midea-val egy tengerentúli raktározási tranzitközpont közös felépítéséről Közel-Keleten, amely meg fogja könnyíteni a nemzetközi felhasználók számára a Midea termékeihez való hozzáférést.

A Midea Csoport büszke arra, hogy egy megközelítőleg 160000 alkalmazottból álló csapat munkájára számíthat, akik közül 30000 fő a tengerentúlon dolgozik.


Amit a Midea Csoportról tudni kell…
A Midea Csoport (Midea Group) filozófiája már 54 évvel ezelőtti alapítása óta változatlan: célja egy jobb élet létrehozása a technológia kínálta lehetőségek kiaknázása révén. Az elmúlt öt évben a Midea mintegy 50 milliárd kínai jüant fektetett kutatásba és fejlesztésbe, és 35 kutatási/fejlesztési központtal, valamint 35 jelentős termelő létesítménnyel rendelkezik szerte a világon. A Midea termékeit és szolgáltatásait 400 millió fogyasztó használja és élvezi több mint 200 országban és régióban.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220731005072/en/

Kapcsolat:
Lori Luo
+8613512784739
luory17@midea.com


Forrás: Midea Group


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.