OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. szeptember 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. augusztus 4., csütörtök 12:48

"Újabb projektmegvalósítás veszi kezdetét a Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási programon belül"
    Tázlár, 2022. augusztus 4., csütörtök (OTS) - A Széchenyi Terv Plusz program részeként a GINOP_Plusz-1.2.2-22- Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében a Medvecz Dániel egyéni vállalkozó európai uniós forrásból 3,43 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el vállalkozásának eszközfejlesztésére.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220804_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20220804_002.jpg

A fejlesztés célja szerint Medvecz Dániel egyéni vállalkozó a GINOP_Plusz-1.2.2-22- Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program keretében zöldfelület kezelés tevékenységének fejlesztés eredményeként modern fűnyíró traktort, információs technológia fejlesztés megvalósításához pedig 1 db laptop beszerzését valósítják meg. A fejlesztés helyszíne a Bács-Kiskun megyei Tázlár (III. körzet, tanya 1.), amelynek vonzáskörzetében végzi a vállalkozás a zöldfelületkezelő tevékenységét. Ennek keretében fás, bokros területek gallyazását, füves területek fűnyírását végzik arra kapott megbízások keretében. A projekt megvalósítására 3,43 millió Ft európai uniós támogatást nyert el a vállalkozás. A projekt várható befejezése 2022. augusztus hónap.

További információ kérhető:
Besze Tamás Levente
Email: besze.tamas@t-online.hu
Tel.: +36 20 545 8687
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.