OTS Üzleti Sajtószolgálat
2023. december 4. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. augusztus 10., szerda 09:00

Sajtóközlemény Borháló Sziget Fesztivál
    Budapest, 2022. augusztus 10., szerda (OTS) - A Borháló évek óta a legnagyobb hazai zenei fesztiválok borbeszállítója. Most, hogy már túl vagyunk több nagy rendezvényen, egyértelműen látszik, hogy a bor egyre népszerűbb, folyamatosan nő a fesztiválozók 1 főre jutó borfogyasztása. Erre számítanak a héten kezdődő Sziget fesztiválon is, ahol a bulizók a különleges adottságú és egyre jelentősebb móri borvidékről származó Paulus borokkal csillapíthatják szomjukat.

    
A borok kiválasztásánál a magyar fajtákat részesítették előnyben. A Sziget Fehér Fesztiválbora végül egy könnyű, citrusos ízvilágú, enyhe muskotályos szőlővirág illatú, a háttérben virágos tónusokkal kényeztető cuvée lett; Generosa, Cserszegi Fűszeres és Királyleányka fajták házasításából.

Aki pedig az évek óta egyre népszerűbb rosé borokat részesíti előnyben, annak a Sziget Rosé Fesztiválborát kínálják, egy virágos, tündöklő rózsaszínű, könnyed, kimondottan jó ivású Kékfrankos-Merlot rosé cuvéet, melyben a gyümölcsös illathoz szamóca, ribizli aroma és ropogós móri savak társulnak.

Az idei Szigeten kiemelt szerepet szánnak a jellegzetesen magyar Fröccs népszerűsítésének, melyet a könnyebb kiejthetőség érdekében "Sprizzz" néven fognak a külföldieknek reklámozni. A rendezvény remek alkalom a magyar bor és a Fröccs, mint Hungarikum népszerűsítésére, melyet a nagy melegben is a hűtött csapológépeknek köszönhetően ahogy kell, gyöngyöző hidegen fognak szervírozni a fesztiválozóknak.

Az idén a Szigeten 690 Ft lesz 1 dl bor ára.

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.