OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2022. augusztus 15., hétfő 12:54

A Nők Nemzetközi Fórumának Chilében megrendezésre került, éves Cornerstone konferenciáján a Mary Kay Inc. megerősítette elkötelezettségét a nők felemelkedésének folyamatos támogatása iránt (1. rész)
    Dallas, 2022. augusztus 15., hétfő (Business Wire/OTS) - Beszámoló a nemek közti egyenlőség terén az elmúlt 25 évben 18 latin-amerikai országban elért előrelépést felmérő exkluzív kutatás eredményeiről - A Mary Kay Inc. elkötelezett a női vállalkozók, a nők felemelkedése és véleményvezéri szerepe támogatása iránt, mely elkötelezettségéhez híven ezúttal a Nők Nemzetközi Fórumának (International Women's Forum [IWF] https://iwforum.org/) Chilében megrendezésre került, 2022. évi Cornerstone konferenciáját szponzorálta. A május 17-én és 18-án Santiagóban lezajlott konferencián globális döntéshozók gyűltek össze, hogy feltárják a nemek közötti egyenlőség elérése terén a latin-amerikai régióban fennálló legnagyobb kihívásokat.

    
Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20220812005257/en/

Az IWF éves konferenciaprogramja részeként a világon az első alkalommal megbízást adott egy úttörő kutatás lefolytatására, melynek finanszírozását a Mary Kay vállalta. A Marta Lagos által alapított Latinobarómetro (https://www.latinobarometro.org/lat.jsp?Idioma=724) elnevezésű szervezet által "Latin-amerikai nők: Demokrácia és a társadalom nemi szemszögből" (Latin American Women: Democracy & Society from a Gender Perspective) címmel végzett kutatás az eddigi első, negyedszázadra (1995-2020) kiterjedő közvélemény-kutatás, amely a nőkről alkotott képet, a nőkkel kapcsolatos attitűdöket és a nők véleményét és hozzáállását mérte fel a nemek közötti egyenlőség szemszögéből 18 latin-amerikai országban.

"Marta Lagos, a világ egyik legjobb közvéleménykutatója tájékoztatást adott cége, a Latinobarómetro által a nemek közti egyenlőség témájában 25 éven át folytatott kutatások legfontosabb eredményeiről. Marta Lagos évtizedek óta kíséri nyomon Latin-Amerika fejlődését, rögzítve a politikai, társadalmi és kulturális attitűdök változásait" - mondta Stephanie O'Keefe, az International Women's Forum (https://iwforum.org/) vezérigazgatója. "Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Mary Kay-jel való együttműködésünknek köszönhetően megoszthatjuk ezeket a fontos eredményeket a világgal."

"A nemekre vonatkozó adatok gyűjtése mára kulcsfontosságúvá vált, mivel ezek az adatok szolgálnak az érdekképviseleti és politikai munka alapjául. Nagy örömömre szolgál, hogy a Mary Kay támogathatta ezt a lenyűgöző, "Latin-amerikai nők: Demokrácia és a társadalom nemi szemszögből" című kutatást. Közös és egyéni felelősségünk az, hogy tanuljunk a latin-amerikai nők tapasztalataiból, és ezeket az adatokat felhasználjuk a nemek közti egyenlőség elérésének támogatásához mind a régióban, mind szerte a világon" - jelentette ki Deborah Gibbins, a Mary Kay Inc. operatív vezetője.

A kutatás nem csak a latin-amerikai nők véleményében, hozzáállásában és viselkedésében az elmúlt 25 évben bekövetkező változásokra vet fényt, hanem képet ad a változásokat gátló korlátokról is. A legfrissebb adatokat 2020 októberében, a COVID-19-pandémia első hullámának végén gyűjtötték, ezért azok tükrözik a világjárvány első hatásait és a járvány nyomán a nemek közti egyenlőség terén bekövetkező visszalépést, amelynek világszerte tanúi voltunk.

A teljes tanulmány és a vezetői összefoglaló ide kattintva érhető el: https://iwforum.org/latin-american-women-report/
 - A Latinobarómetro az elmúlt negyedszázadban, 1995 és 2020 októbere között 453817 interjút folytatott le 18 latin-amerikai országban.
 - Az országok a következők voltak: Argentína, Bolívia, Brazília, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexikó, Nicaragua, Panama, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela.
 - A tanulmány spanyol és angol nyelven áll rendelkezésre. (folyt.)



2022. augusztus 15., hétfő 12:54

A Nők Nemzetközi Fórumának Chilében megrendezésre került, éves Cornerstone konferenciáján a Mary Kay Inc. megerősítette elkötelezettségét a nők felemelkedésének folyamatos támogatása iránt (2. rész)
    Dallas, 2022. augusztus 15., hétfő (Business Wire/OTS) -

        AMIT A MARY KAY-RŐL TUDNI KELL…

Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, egyetlen cél teljesítését tűzte ki az általa megálmodott és 1963-ban létrehozott szépségápolási cég elé: tegye gazdagabbá a nők életét. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. Vállalkozásfejlesztő szervezetként a Mary Kay elkötelezett aziránt, hogy képzés, mentorálás, érdekképviselet, hálózatépítés és innováció révén támogassa a nők szerepvállalását azon az úton, amely a gazdasági függetlenséghez vezet. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, és dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők, illetve illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay hisz abban, hogy életünk gazdagításával egy fenntartható jövőt biztosíthatunk, és szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel az üzleti kiválóság elérésének elősegítése, a rákkutatások támogatása, a nemek közti egyenlőség elérésének előrevitele, a családon belüli erőszak áldozatainak védelme és a közösségi életterek szépítése céljából, és arra törekszik, hogy támogatásával a gyermekek megvalósíthassák álmaikat. További információkért látogasson el a marykayglobal.com internetes címre és kövessen minket a Facebook-on (https://m.facebook.com/marykayglobal), az Instagram-on (https://www.instagram.com/marykayglobal/), a LinkedIn-en (https://www.linkedin.com/company/marykayglobal/)vagy a Twitter-en!

AMIT AZ INTERNATIONAL WOMEN'S FORUMRÓL TUDNI KELL…

Az IWF a világ legsikeresebb nőinek egy kizárólag meghívásos alapon szerveződő hálózata, amely 33 országból több mint 7500 elismert női vezetőt tömörít. Az IWF összekapcsolja a különféle szektorokban, különféle szakmai háttérrel rendelkező női vezetőket annak érdekében, hogy támogathassák egymást és együtt dolgozhassanak a közös ügyért: a nők vezetői szerepének erősítéséért és a nemek közti egyenlőség eléréséért szerte a világon. Az IWF, amelyet New York City-ben alapítottak 1974-ben, az egyetlen olyan, kiterjedt hálózattal rendelkező szervezet, amely fontos kapcsolatokat épít ki a különféle gazdasági ágazatokban tevékenykedő női vezetők közt a világ minden táján. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.iwforum.org.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220812005257/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.

    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.